2777
2789
نه نداشت  جاریم یه بار میگفت اسفناج به مرور که سبزی تو فریزر میمونه تولید سم میکنه، پرستاره&nb ...

واقعا!!!!

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدی ارزش نداره این همه راه بکوبی بیای منصرف شدی🤣🤣

😂😂 اره دیدم نمیصرفه کرونا هم هست جریمه هم میشم 

پول بنزین و گاز و خوراکی تو راهو ک حساب کردم دیدم میتونم با این پولا همینجا اماده بخرم دیگه برگشتم😂😂

دست منم بگیر سرو سامونم بده😅

داداشم هست💔البته دوتا هوو داری😂

@fftt  

@_nilay  

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
من هستم 😆بیا بغلم 😁😆

نه عاقا ممنون منصرف شدم سری پیش هم یه بنده خدایی همینو گفت که بعداً من فهمیدم شوهر داره فک کن تو یه تاپیک منو اون بنده خدا و شوهرش بودیم  بهش گفته بودیم تکلیفم مشخص کن شوهر میخوای یا زن که اون بنده خدا شوهرشو انتخاب کرد 

(اون بنده خدا الان تو تاپیکه)

واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه ی تاپیک هات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆ماهیو‌ ببین جون بابا😍😅 آهنگو پلی کن بابا😎همه میگن ماهی بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌️اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂✌️عکساش‌ همه هشتک لاکچری نی نی سایته😝سلامتی ماهیا😉
زاهدان؟؟ یا تهران

اولی 

آفرین سنه

بیا گلم جایزت🍬🍭😂

انقد خوب باش اگه کسی تورو ترک کرد به خودش ظلم کرده باشه🖤🤟🏻          من رو تو تایپک های چالش و خنده تگ کنید 😌اگه دیدید تو تایپک های منفی هستم شهید کردنم برایتان حلال 😐
😂😂  دستت درد نکنه همون داداش بهار مناسب تره @داغوووووون   کجایی خواهر شوهر عزیزم

😂😂😂😂😂

من شمالم بیبی جون🙂شما تهران؟چرا تگ نمیشی شما😕

عه پ اشتباه گقتم بله ما تهرانیم خبری ازت نبود عددو لاتین وارد کن عزیزم 

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...