2777
2789
نه نداشت  جاریم یه بار میگفت اسفناج به مرور که سبزی تو فریزر میمونه تولید سم میکنه، پرستاره&nb ...

واقعا!!!!

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدی ارزش نداره این همه راه بکوبی بیای منصرف شدی🤣🤣

😂😂 اره دیدم نمیصرفه کرونا هم هست جریمه هم میشم 

پول بنزین و گاز و خوراکی تو راهو ک حساب کردم دیدم میتونم با این پولا همینجا اماده بخرم دیگه برگشتم😂😂

دست منم بگیر سرو سامونم بده😅

داداشم هست💔البته دوتا هوو داری😂

@fftt  

@_nilay  

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
من هستم 😆بیا بغلم 😁😆

نه عاقا ممنون منصرف شدم سری پیش هم یه بنده خدایی همینو گفت که بعداً من فهمیدم شوهر داره فک کن تو یه تاپیک منو اون بنده خدا و شوهرش بودیم  بهش گفته بودیم تکلیفم مشخص کن شوهر میخوای یا زن که اون بنده خدا شوهرشو انتخاب کرد 

(اون بنده خدا الان تو تاپیکه)

واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه ی تاپیک هات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆ماهیو‌ ببین جون بابا😍😅 آهنگو پلی کن بابا😎همه میگن ماهی بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌️اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂✌️عکساش‌ همه هشتک لاکچری نی نی سایته😝سلامتی ماهیا😉
زاهدان؟؟ یا تهران

اولی 

آفرین سنه

بیا گلم جایزت🍬🍭😂

انقد خوب باش اگه کسی تورو ترک کرد به خودش ظلم کرده باشه🖤🤟🏻          من رو تو تایپک های چالش و خنده تگ کنید 😌اگه دیدید تو تایپک های منفی هستم شهید کردنم برایتان حلال 😐
😂😂  دستت درد نکنه همون داداش بهار مناسب تره @داغوووووون   کجایی خواهر شوهر عزیزم

😂😂😂😂😂

من شمالم بیبی جون🙂شما تهران؟چرا تگ نمیشی شما😕

عه پ اشتباه گقتم بله ما تهرانیم خبری ازت نبود عددو لاتین وارد کن عزیزم 

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...