2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂 کلا زمانی که باید باشی نیستی مثل دوباری که برات عروسی گرفتم😒😂

پای گذشته رو وسط نکش😂😂😂

واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه ی تاپیک هات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆ماهیو‌ ببین جون بابا😍😅 آهنگو پلی کن بابا😎همه میگن ماهی بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌️اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂✌️عکساش‌ همه هشتک لاکچری نی نی سایته😝سلامتی ماهیا😉
چرا من 😶😶😶 من اصلا درجریان نیستم  اصلا شما؟؟؟؟😂😂😂😂

ای بابا 

@طناننننننن شما بگو

واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه ی تاپیک هات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆ماهیو‌ ببین جون بابا😍😅 آهنگو پلی کن بابا😎همه میگن ماهی بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌️اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂✌️عکساش‌ همه هشتک لاکچری نی نی سایته😝سلامتی ماهیا😉
ببین خودت😥 https://uupload.ir/files/xd2l_img_20210207_105325.jpg

خسته نباشی سبزیت مال چیه 

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
والا منم خبر ندارم فضولیم گل کرده🤔😁

منم دقیقا فضول شدم 

@لاکچریم  

@طناننننننن  

بگید دیگه 

بله کاملا درسته کرمونیم🤣🤣 چطوری خودت؟ بهتری؟  بالاتر عکسو ببین ریحان چه کرده🤪

فداتشم خوبم عزیزم 

نشونت بدم پ زینب چه کرده😍

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
منم نمیدونم فقط میدونم زهرا مادر داماده شیرین عروسه جک گنجشکه هم داماده😂😂😉

تو چرا قیمه هارو قاطی ماستا کردی 😑😑😑

جک با الینا مزدوج شد 

شیرینم عروس زهراست 

یعنی پسر خود زهرا رو بگیره 😂😂😂😂

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
منم نمیدونم فقط میدونم زهرا مادر داماده شیرین عروسه جک گنجشکه هم داماده😂😂😉

وای خیلی خوب توضیح دادی آفرین بخدا 

من از کجا بدونم زهرا کیه😶😶