2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

😂😂😂 کلا زمانی که باید باشی نیستی مثل دوباری که برات عروسی گرفتم😒😂

پای گذشته رو وسط نکش😂😂😂

واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه ی تاپیک هات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆ماهیو‌ ببین جون بابا😍😅 آهنگو پلی کن بابا😎همه میگن ماهی بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌️اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂✌️عکساش‌ همه هشتک لاکچری نی نی سایته😝سلامتی ماهیا😉
چرا من 😶😶😶 من اصلا درجریان نیستم  اصلا شما؟؟؟؟😂😂😂😂

ای بابا 

@طناننننننن شما بگو

واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه ی تاپیک هات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆ماهیو‌ ببین جون بابا😍😅 آهنگو پلی کن بابا😎همه میگن ماهی بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌️اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂✌️عکساش‌ همه هشتک لاکچری نی نی سایته😝سلامتی ماهیا😉
ببین خودت😥 https://uupload.ir/files/xd2l_img_20210207_105325.jpg

خسته نباشی سبزیت مال چیه 

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
والا منم خبر ندارم فضولیم گل کرده🤔😁

منم دقیقا فضول شدم 

@لاکچریم  

@طناننننننن  

بگید دیگه 

بله کاملا درسته کرمونیم🤣🤣 چطوری خودت؟ بهتری؟  بالاتر عکسو ببین ریحان چه کرده🤪

فداتشم خوبم عزیزم 

نشونت بدم پ زینب چه کرده😍

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
منم نمیدونم فقط میدونم زهرا مادر داماده شیرین عروسه جک گنجشکه هم داماده😂😂😉

تو چرا قیمه هارو قاطی ماستا کردی 😑😑😑

جک با الینا مزدوج شد 

شیرینم عروس زهراست 

یعنی پسر خود زهرا رو بگیره 😂😂😂😂

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
منم نمیدونم فقط میدونم زهرا مادر داماده شیرین عروسه جک گنجشکه هم داماده😂😂😉

وای خیلی خوب توضیح دادی آفرین بخدا 

من از کجا بدونم زهرا کیه😶😶

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز