2821
2789
عنوان

همش تو خونم😭😭

669 بازدید | 56 پست

سلام دوستان من بخاطر کرونا دیگه دانشگاه نمیرم چون بستس و از صبح تا شب همش توی خونم شوهرمم از سرکارکه میاد خیلی خستس نمیتونه منا ببره بیرون مامانمم توی شهر دیگس خیلی حالم بده همش تو خونم دارم افسردگی میگیرم بنظرتون چیکار کنم ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من تازه از سواحل انتالیا اومدم🙄

همه مثل همیم به خدا اهل کتاب خوندن هستی؟

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀

خب قشنگم فیلم بزار ببین 

بعد از ظهرا در حد ۳۰ مین برو پیاده روی 

کتابای خوب خوب بخون 

تو خونه رقص تمرین کن اهنگای شاد بزار .

وقتتو تلف نکن اینکارا خیلی حال میده😍😁

تازه کلی کار دیگه هم هست...

در‌ جهانم همه چیز نیکوست 🫀 تخصصم مستقل کردن دختراست اونم با اینستا با درامد ماهی بالای ۲۰ میلیون تومان🪽💕🦾
خب قشنگم فیلم بزار ببین  بعد از ظهرا در حد ۳۰ مین برو پیاده روی  کتابای خوب خوب بخون&nbs ...

از بس موندم خونه و این کارا را کردم دیگه حوصلشونا ندارم دلم میخواد برم مسافرت به حدی رسیدم که همش میخوام برنم زیر گریه

منم تنها

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.