بعد این همه عمل امروز پیش دکتر بودم میگه باید تعویض لگن بشم حالم بد جور خراب اخه تو ۲۴ سالگی عمل قلب ،جراحی توراکس در رفتگی لگن الان هم جراحی تعویض لگن نمیدونم بعد عمل میتونم باز فعالیت داشته باشم یا نه
میخوام قبل عمل خودکشی کنم یا موقع عمل قرص خواب بخورم بهوش نیام 😔😔
نه مادر زادی بود البته تو نوزادی ۳ بار عمل کردم البته دو بار چون عفونت کرده بود ولی الان کل مفصل له شده باید پروتز بزارم ده روز بخواطر این موضوع فقط تو رخت خواب دراز کشیدم تعادل اعصاب ندارم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ناله چی وقتی میدونم آخریش نیست وقتی تو ۲۴ سالگی عمل میگی بعد ۸ سال باز باید بدی و پروتز رو عوض کنی&n ...
عزیزدلممم نمیتونم بجات باشم ولی میتونم خودمو تو جای تو تصور کنم خیلی سخته ولی اینجوری شده سعی نکن کل زندگیتو تباه کنی اینو بدون تو که از اول معلول نبودی بخاطر بی احتیاطی بقیه اینجور شدی...پس معلول نیستی ولی سعی کن در همین حالم برای زندگیت هدفای بزرگ داشته باشی و تلاش کنی واسش چه بسا ادمایی که سالمم هستن ولی بی خاصیت...
در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست