2777
2789
عنوان

جراحی

372 بازدید | 10 پست

بعد این همه عمل امروز پیش دکتر بودم میگه باید تعویض لگن بشم حالم بد جور خراب اخه تو ۲۴ سالگی عمل قلب ،جراحی توراکس در رفتگی لگن الان هم جراحی تعویض لگن نمیدونم بعد عمل میتونم باز فعالیت داشته باشم یا نه 

میخوام قبل عمل خودکشی کنم یا موقع عمل قرص خواب بخورم بهوش نیام 😔😔

تصادف داشتی؟؟

نه مادر زادی بود البته تو نوزادی ۳ بار عمل کردم البته دو بار چون عفونت کرده بود ولی الان کل مفصل له شده باید پروتز بزارم ده روز بخواطر این موضوع فقط تو رخت خواب دراز کشیدم تعادل اعصاب ندارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وااا بعد این همه بیماری خدا نوز حق زندگی بهت داده اونوقت تو میخوای رو نظر خدا حرف بیاری خودکشی چیه خب عمل میکنی خوب میشی دیه

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
نه مادر زادی بود البته تو نوزادی ۳ بار عمل کردم البته دو بار چون عفونت کرده بود ولی الان کل مفصل له ...

حق داری عزیز من حق داری، شرایط سختیه و من یقین دارم این مرحله رو هم با دعای خیر مادرت و لطف خدا پشت سر میذاری🌹🌹🌹

وااا بعد این همه بیماری خدا نوز حق زندگی بهت داده اونوقت تو میخوای رو نظر خدا حرف بیاری خودکشی چیه خ ...

بعد هر عمل جراحی ۱۰ سال پیر شدم دیگه اسم اتاق عمل میاد میخوام خودم رو خفه کنم

بعد هر عمل جراحی ۱۰ سال پیر شدم دیگه اسم اتاق عمل میاد میخوام خودم رو خفه کنم

اینجوری نگو تقدیر ادما باهم فرق میکنه ایشالا این اخری باشه دیگه توکل کن بجا ناله

حق داری عزیز من حق داری، شرایط سختیه و من یقین دارم این مرحله رو هم با دعای خیر مادرت و لطف خدا پشت ...

گاهی آدم فقط مشکلات جسمی داره و در کانون خانواده انقدر گرم هست طرف دلش قرص میشه ولی وقتی از خانواده هم شانس خوبی نداشتی میشه نور الا نور 

اینجوری نگو تقدیر ادما باهم فرق میکنه ایشالا این اخری باشه دیگه توکل کن بجا ناله

ناله چی وقتی میدونم آخریش نیست وقتی تو ۲۴ سالگی عمل میگی بعد ۸ سال باز باید بدی و پروتز رو عوض کنی 

بعدش در رفتگی لگنم مادر زادی بودی ولی مربوط به خدا نمیشه موقع زایمان بد به دنیا اومدم لگنم از جا در اومده دیگه نباید مقصر خدا کرد 

ناله چی وقتی میدونم آخریش نیست وقتی تو ۲۴ سالگی عمل میگی بعد ۸ سال باز باید بدی و پروتز رو عوض کنی&n ...

عزیزدلممم نمیتونم بجات باشم ولی میتونم خودمو تو جای تو تصور کنم خیلی سخته ولی اینجوری شده سعی نکن کل زندگیتو تباه کنی اینو بدون تو که از اول معلول نبودی بخاطر بی احتیاطی بقیه اینجور شدی...پس معلول نیستی ولی سعی کن در همین حالم برای زندگیت هدفای بزرگ داشته باشی و تلاش کنی واسش چه بسا ادمایی که سالمم هستن ولی بی خاصیت...

عزیزدلممم نمیتونم بجات باشم ولی میتونم خودمو تو جای تو تصور کنم خیلی سخته ولی اینجوری شده سعی نکن کل ...

خوب من سر این عمل های پی در پی مجبور شدم دایره کار هام و کم تر کنم اللن با تعویض لگن باید کار هام سبک تر بشه 

هیچ چیز سلامتی نمیشه عاشق ورزش فعالیت بودم خونه نشین شدم 

بعد برای منی که پیش فعالیتی دارم برام استراحت خیلی سخته