2777
2789
عنوان

عاهم/

| مشاهده متن کامل بحث + 4478 بازدید | 988 پست
رو ب قبله بودم  میدونستی مشکوک ب کرونا؟😐

نح😐دروغ نگوووو 

الان خوبی؟😐😐😐

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
نح😐دروغ نگوووو  الان خوبی؟😐😐😐

از نگار نفس هستی بپرس

نفسم بالا نمیومد مرگ رو با چشام داشتم‌میدیدم.

الان کامل خوب نیستم اما‌بهترم‌از قبل‌

فداتشم ب شوخی گفتم‌وگرنه‌هممون‌مشکل داریم‌همین‌ک مشکلای خودمونو حل‌کنیم‌شق‌القمر‌کردیم😐

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نگار نفس هستی بپرس نفسم بالا نمیومد مرگ رو با چشام داشتم‌میدیدم. الان کامل خوب نیستم اما‌بهترم‌ ...

آه عزیزممم خداروشکر😭😭♥️ببخش بی معرفتی کردم    

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
آه عزیزممم خداروشکر😭😭♥️ببخش بی معرفتی کردم      

فدای سرت 😘😘😘تو خوب و خوش باش برام کافیه

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
فدای سرت 😘😘😘تو خوب و خوش باش برام کافیه

دورت بگردم من🥺

بیا اینم جایزت🍫😎

دورت بگردم من🥺 بیا اینم جایزت🍫😎

لوووووس😂😂😂

لوووووس😂😂😂

بده ب علیسان😎بگو از طرفه خاله نیوشه😏😝😂😂🍫♥️😍💃🏻

چقدر بیخاصیت...چقدر بچه ی الف بچه دار برا من شاخ میش وقعا فک کردی ی شبه با چنتا لایک اسیرتم با ای ...

باش/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
نگار چیشد بقران دارم میمیرم ع نگرانی

بابام خستع بود نرفت بیارع ج ازمایشو....خابیدع فردا صب میرع..فردا میام ببخش ابجی/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
بگو نتیجه چی شد؟؟🥺🥺 بگو منفیه

بقران بابام خیلی خیلی خستع بود خابید گف فردا صب میرم...شرمندع ک نگرانتون کردم...خدا منو بکشع...شرمندم بخدا

خدانکنع....چ مهربون شدی باورم نمیشع.....عاه راجا....فداتشم ک انقد گلی/ میدونسم انقد بام مهربون میشی ...

دیووونه نگار دیوونه ای دختر والا😂😂😂

من همیشه مهربونم حالا شاید یکم بروز نمیدم 

وگرنه ب خدا خیلی دوست دارم پلنگ جان😍

اینجورم نگوووو فدات شم😂🤦🏻‍♀️😍