2777
2789
عنوان

عاهم/

| مشاهده متن کامل بحث + 4478 بازدید | 988 پست
ایییی واااایییی ینی من واقعا الان فقط همین خبرو کم داشتم اصن لال شدم دیگع

وا..عاروم باش دلبندم..چیزی نیس ....ببخش همتونو ناراحت کردم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
خخ.....کنکوری هستی امسال درستع/ فداتشم انقد تندشم نکن باو...جوگیر میشیم    /

من یازدهم بودم ک نامزد کردم بیخیال درس شدم🥴خریت کردم واقعا ولی خب علاقه نداشتم

نه من میدونم تو خانوم دکتری دیگه عشقمممم😍❤

روانشناسم بشی بهت میادا😍🙄خوب مشاوره میدی😁🤣🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یازدهم بودم ک نامزد کردم بیخیال درس شدم🥴خریت کردم واقعا ولی خب علاقه نداشتم نه من میدونم ...

میفهمم..ولی سعی کن ادامع بدی.....خخ فدای تو بشم من.....همع میگن  /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
وا..عاروم باش دلبندم..چیزی نیس ....ببخش همتونو ناراحت کردم/

برات دعا میکنم اجی

تو.کرونا نداری اون ازمایش لنتی هم دروغع

اروم باشیا اصنم ناراحت نباش

دردت ب قلبم بمیرم برات خواهری

کاربرقدیمی
خوبع بفهم/

چقدر بیخاصیت...چقدر بچه

ی الف بچه دار برا من شاخ میش

وقعا فک کردی ی شبه با چنتا لایک اسیرتم

با این فکر بچگونت  

خاااععکک  

لایک میکردم پستاتو دیدم خندم گرف از فکرت

چقد بی خاصیتی

دیدی میگم سسمغزی علکی نیس  

مردم چ عجیب شدن                                                                      من فقط ی مداد سیاه بودم ک میخواست گل قرمز بکشه                                                             احترام زیاد توهمش از شیشه بیشتره:)🖖
میفهمم..ولی سعی کن ادامع بدی.....خخ فدای تو بشم من.....همع میگن    /

اونموقع داغ بودم الان ک سردم شده میفهمم چ غلطی کردم😐☹

قربونت عزیزدلم انشالله ک در اینده دکتر میشی میام مطبت😍🤣🤣فقط بیا تهران مطب بزن من نمیتونم بیام اونجا

ایلام بودی دیگه؟؟

ازمایش خونم مثبت شدع...ازمایش ریه دادم ک مطمعن شم....ازمایش خونم میگ داری..تازه دکتر گفت گوارشم درگی ...

😭😭😭😭😭چرا بمن نگفتییییی

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
خب پس خداروشکر کدوم حرف؟😐😂😂😂

هیچ😐

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
هیچ😐

بگو من شب خاب نمیرم😐

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
ازمایش خونم مثبت شدع...ازمایش ریه دادم ک مطمعن شم....ازمایش خونم میگ داری..تازه دکتر گفت گوارشم درگی ...

وای نه😢

نگار مایعات زیاد بخور

اب سیب و هویج

بخور جوش شیرین

آش سوپ

فقط باید ب خودت برسی

قرص استامینیفون هگزن ازیترومایسین

وای من مردم دیگه😢😢😢😢

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
بگو من شب خاب نمیرم😐

بابا گفتم جایزه نوبل بهترین‌نگرانی باید ب تو داد 

ک دوماهه نیستم ی خبر نمیگیری ببینی‌مردس زندس

بابا گفتم جایزه نوبل بهترین‌نگرانی باید ب تو داد  ک دوماهه نیستم ی خبر نمیگیری ببینی‌مردس زندس

هه با مرام من خودمم ده بار تعلیق شدم دراومدم ی بار اومدی بپرسی بگی زنده ای مرده ای؟  

اووووخی ببخشی🥺😂💔

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
هه با مرام من خودمم ده بار تعلیق شدم دراومدم ی بار اومدی بپرسی بگی زنده ای مرده ای؟   &nbs ...

رو ب قبله بودم  میدونستی مشکوک ب کرونا؟😐