2777
2789
عنوان

عاهم/

| مشاهده متن کامل بحث + 4478 بازدید | 988 پست
رو ب قبله بودم  میدونستی مشکوک ب کرونا؟😐

نح😐دروغ نگوووو 

الان خوبی؟😐😐😐

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
نح😐دروغ نگوووو  الان خوبی؟😐😐😐

از نگار نفس هستی بپرس

نفسم بالا نمیومد مرگ رو با چشام داشتم‌میدیدم.

الان کامل خوب نیستم اما‌بهترم‌از قبل‌

فداتشم ب شوخی گفتم‌وگرنه‌هممون‌مشکل داریم‌همین‌ک مشکلای خودمونو حل‌کنیم‌شق‌القمر‌کردیم😐

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نگار نفس هستی بپرس نفسم بالا نمیومد مرگ رو با چشام داشتم‌میدیدم. الان کامل خوب نیستم اما‌بهترم‌ ...

آه عزیزممم خداروشکر😭😭♥️ببخش بی معرفتی کردم    

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
آه عزیزممم خداروشکر😭😭♥️ببخش بی معرفتی کردم      

فدای سرت 😘😘😘تو خوب و خوش باش برام کافیه

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
فدای سرت 😘😘😘تو خوب و خوش باش برام کافیه

دورت بگردم من🥺

بیا اینم جایزت🍫😎

دورت بگردم من🥺 بیا اینم جایزت🍫😎

لوووووس😂😂😂

لوووووس😂😂😂

بده ب علیسان😎بگو از طرفه خاله نیوشه😏😝😂😂🍫♥️😍💃🏻

چقدر بیخاصیت...چقدر بچه ی الف بچه دار برا من شاخ میش وقعا فک کردی ی شبه با چنتا لایک اسیرتم با ای ...

باش/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
نگار چیشد بقران دارم میمیرم ع نگرانی

بابام خستع بود نرفت بیارع ج ازمایشو....خابیدع فردا صب میرع..فردا میام ببخش ابجی/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
بگو نتیجه چی شد؟؟🥺🥺 بگو منفیه

بقران بابام خیلی خیلی خستع بود خابید گف فردا صب میرم...شرمندع ک نگرانتون کردم...خدا منو بکشع...شرمندم بخدا

خدانکنع....چ مهربون شدی باورم نمیشع.....عاه راجا....فداتشم ک انقد گلی/ میدونسم انقد بام مهربون میشی ...

دیووونه نگار دیوونه ای دختر والا😂😂😂

من همیشه مهربونم حالا شاید یکم بروز نمیدم 

وگرنه ب خدا خیلی دوست دارم پلنگ جان😍

اینجورم نگوووو فدات شم😂🤦🏻‍♀️😍