2777
2789
عنوان

مامانهای ۱۴۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 202 پست

سلام بچه ها من امروزموعودم بود هنوز پریود نشدم سمت چپ شکمم درد میکنه ببخشید دفع ادرار و مدفوعم خیلی دارم ترشح سفیده سفیدم دارم میدونم این ماه هم باردار نیستم ی هفته مونده ب پری بی بی زدم فقط ی خط بود سه روزقبلش دوباره بی بی چک زدم ی هاله سفید افتاداز همون ثانیه ی اول ولی خب باید یا صورتی بودی یا تیره پ دلخوش نباید کرد بهش ،الانم ک مامانمشون اسباب کشی دارن نمیدونم واقعا چیکار کنم کاش حداقل زودتر پریود شم🤕

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍

@sarmoh  

@samin_a  

@نیکمنش کجایید بچه هااااا

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

@sarmoh     @samin_a     @نیکمنش   کجایید بچه هااااا

سلام عشقم. من اینجام 😊😊

رفتم دکتر خودم شنبه گفت کیست نداری 🤫🤫 بیمارستان طالقانی هم رفتم سونو گفت کیست نداری. فولیکول هم دارم واسه این ماه دو تا غالب. میخواست پلیپم رو عمل کنه. امروز رفتم گفت سایزش کوچیکه قبل عیدم خیلی شلوغه بعد عید بیا 

بعد بیمارستان طالقانی پاپ اسمیر دادم جوابش ۸ روز دیگه میاد. گفت مشکوکه به سرطان دهانه رحم. من بابای خدابیامرزمم سرطان خون داشتن فوت کردن. دروغ چرا، یکم ترسیدم‌. منتظر جواب پاپ اسمیرم😰

آینده حتما" زیباست.🥰
سلام عشقم. من اینجام 😊😊  رفتم دکتر خودم شنبه گفت کیست نداری 🤫🤫 بیمارستان طالقانی هم رفتم س ...

خب امپول بزن تا فولیات ازاد بشن دیگ،ایشالا ک هیچی نیس عزیزم نگران نباش منم سرنمازم دعات میکنم🙏

تو چه خبر؟ پریود شدی؟🤐🤐

پست قبل از اینک تگت کنم گفتم🤕

خب امپول بزن تا فولیات ازاد بشن دیگ،ایشالا ک هیچی نیس عزیزم نگران نباش منم سرنمازم دعات میکنم🙏

مرسی جیگرم. مامان مهربون 😍🥰😇😊

دکترم گفت هیچ دارویی استفاده نکن. چون این پلیپ هم به خاطر یه دوره دارو ایجاد شده. حالا ببینیم چی میشه تو تعطیلات عید 🤭🤭🤭

آینده حتما" زیباست.🥰
سلام بچه ها من امروزموعودم بود هنوز پریود نشدم سمت چپ شکمم درد میکنه ببخشید دفع ادرار و مدفوعم خیلی ...

عزیزم از کجا مطمینی که باردار نیستی؟ یعنی اخرین بار سه روز پیش بیبی زدی؟ 

آینده حتما" زیباست.🥰
مرسی جیگرم. مامان مهربون 😍🥰😇😊 دکترم گفت هیچ دارویی استفاده نکن. چون این پلیپ هم به خاطر یه دوره ...

پلیپ چیه ثمین؟ من نمیدونم ک🤕

ایشالا عید خدا ی عیدی توپ همونی ک دلت میخواد بهت میده❤

پلیپ چیه ثمین؟ من نمیدونم ک🤕 ایشالا عید خدا ی عیدی توپ همونی ک دلت میخواد بهت میده❤

ایشاله به دوتامون 🤗🥰😇😊

پلیپ یه قسمت از دیواره ی رحمه که تو پریودی نمیریزه. اگه جنین بخواد به دیواره بچسبه و از شانس به همون قسمت پلیپ بچسبه از بین میره 

آینده حتما" زیباست.🥰
عزیزم از کجا مطمینی که باردار نیستی؟ یعنی اخرین بار سه روز پیش بیبی زدی؟ 

اخه من ماهای پیشم کلی علائم داشتم اصن امید ندارم بی بیم دوخطه بشه😔 فقط دوسدارم زود پریود بشم ک تکلیف خودمو بدونم چون گفتم ک مامانمشون اسباب کشی دارن ،نمیخام فردا بی بی بزنم چون میترسم بازم منفی بشه پریود بشم وایمیستم فردا هم اگ نشدم پسفردا صب میزنم ک ببینم چخبره🤕

ایشاله به دوتامون 🤗🥰😇😊 پلیپ یه قسمت از دیواره ی رحمه که تو پریودی نمیریزه. اگه جنین بخواد به ...

اها فهمیدم مرسی گلی⚘

پلیپ چیه ثمین؟ من نمیدونم ک🤕 ایشالا عید خدا ی عیدی توپ همونی ک دلت میخواد بهت میده❤

اره فک کنم بیستوچهارم بود ک بی بی زدم ی سایه افتاد اونم سفید 😏 بازیش گرفته باهام بی بی چک نمیدونم چرا سایه انداخ دقیقا از همون ثانیه ی اول

اخه من ماهای پیشم کلی علائم داشتم اصن امید ندارم بی بیم دوخطه بشه😔 فقط دوسدارم زود پریود بشم ک تکلی ...

بلاتکلیفی خیلی بده. عزیزم اسباب کشی نریاااا. مامان خودت یا مادرشوهرت؟ بگو موعد پریودمه خیلی درد دارم. ایشاله مثبته ناامید نباش. مراقبتا رو داشته باش. دیگه قسمت. دیگه هر چی خدا بحواد. دیر و زود دارهه سوخت و سوز نداره 😉😉

بعدا" که با شیطونیاشون خلمون کردن یاد این روزامون میوفتیم 😁😁😁

آینده حتما" زیباست.🥰
بلاتکلیفی خیلی بده. عزیزم اسباب کشی نریاااا. مامان خودت یا مادرشوهرت؟ بگو موعد پریودمه خیلی درد دارم ...

اره خیلی😐مامان خودم کلا خیلی اهل کار کردن نیستم ولی بازم تو اسباب کشی نمیشع کاری کرد پنشنبه یا جمعه اسباب کشی دارن خداکنه تا اونجا پریود بشم