2777
2789
عنوان

مامانهای ۱۴۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 202 پست
اره فک کنم بیستوچهارم بود ک بی بی زدم ی سایه افتاد اونم سفید 😏 بازیش گرفته باهام بی بی چک نمیدونم چ ...

سایه ی سفید دیگه چطوری میشه؟ 🙄🙄😂😂

من هر بیبی منفی میشه میگم حتما" خرابه 🤣🤣

خوش و خرمم واسه خودم. حالا زدی دو روز دیگه ایشاله خبرشو بهم بده حتما". خوش خبر باشی ایشاله.تو باردار باشی خیلی خوشحال میشم. کلی انرژی مثبت به امید خدا 🥰😍😇

آینده حتما" زیباست.🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سایه ی سفید دیگه چطوری میشه؟ 🙄🙄😂😂 من هر بیبی منفی میشه میگم حتما" خرابه 🤣🤣 خوش و خرمم واسه خ ...

ی هاله بود ک ن پررنگ بود ن صورتی کمرنگ😁 منم همینجوری ولی خوب بی بی  ی هفته پیش از اولم سفید بود🙃

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍
ی هاله بود ک ن پررنگ بود ن صورتی کمرنگ😁 منم همینجوری ولی خوب بی بی  ی هفته پیش از اولم سفید بو ...

من دوماه پیش که مثبت شد بار اول که ۵ روز مونده بود به پری یه هاله ی خیلی خیلی کمرنگ که با چشم غیر مسلح به زور میشد دید بود. بعد از دو روز سریع شد خط پر رنگ. حالا ایشاله هر چی خیره. 😊

آینده حتما" زیباست.🥰
سایه ی سفید دیگه چطوری میشه؟ 🙄🙄😂😂 من هر بیبی منفی میشه میگم حتما" خرابه 🤣🤣 خوش و خرمم واسه خ ...

قربونت برم مرسی مهربون هرچی بود خبرت میدم خودم این ماهو ماهه بعد زیاد وقتشو ندارم چون خیاطی میکنم این دوماه سرم شلوغه ،این ماه ک گذش ماه بعد نمیرم اقدام تا بعداز عید😬

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍
من دوماه پیش که مثبت شد بار اول که ۵ روز مونده بود به پری یه هاله ی خیلی خیلی کمرنگ که با چشم غیر مس ...

ایشالا ایندفعه دوخط پررنگش میرسه به صدای گریش تو گوشت❤🙏

قربونت برم مرسی مهربون هرچی بود خبرت میدم خودم این ماهو ماهه بعد زیاد وقتشو ندارم چون خیاطی میکنم ای ...

اااا اصلا" وقفه ننداز. یه رابطه است دیگه. حداکثر بشه نیم ساعت. نشنوم پشت گوش انداخیییی. شوهر من ماه پیش دو درجه تب داشت من بردمش رابطه 😂😂 گفت به خدا نینی ها از تب مردن. گفتم شاید یه شناگرشون زنده بود. ما کارمون رو بکنیم 😝😝😝

آینده حتما" زیباست.🥰
اااا اصلا" وقفه ننداز. یه رابطه است دیگه. حداکثر بشه نیم ساعت. نشنوم پشت گوش انداخیییی. شوهر من ماه ...

😁😁😁از دسته تو خخخخ چشم ثمین خااانوم ❤❤

فدای شما 🤩🤩🤩 ایشاله 💃💃💃

😍😍

سلام . منم این ماه رفتم دکتر . گفت کیست نگرفتی  بهم لتروزول کلومفین استرادیول و اچ ام جی داده ...

خداروشکر،ایشالا ک این ماه نتیجه میگیری،منم ک پست بالاترازاینک تگت کنم گفتم علائممو

@sarmoh     @samin_a     @نیکمنش   کجایید بچه هااااا

سلام خوبی؟

چی شدی پری اومد یا نه؟ من که اومد و تموم هم شد.

مراقب باش تو اسباب کشی چیز سنگین بلند نکن حواست به خودت باشه.

انشاالله که نی نی داری  

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  
سلام خوبی؟ چی شدی پری اومد یا نه؟ من که اومد و تموم هم شد. مراقب باش تو اسباب کشی چیز سنگین بلند ن ...

سلام عزیز مرسی تو چطوری؟

من ک هیچ هنو، دیروز موعودم بود امروز بی بی چک گذاشتم منفی شد😬 دیگ نمیدونم یا خبری نیس یا زود زدم😁