2777
2789
عنوان

مامانهای ۱۴۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 202 پست
فدای شما 🤩🤩🤩 ایشاله 💃💃💃

ثمممممممین امروز صب بی بی گذاشتم منفی شد😁دیروز موعودم بود

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۳۳ سالمه و در اولین اقدام مامان شدم😅 

الان هفته ۱۲ هستم و دو روز دیگه میخوام برم غربالگری اول

از خدا میخوام به همه خانما هر چندتا نی نی خوب و سالم و عاقبت بخیر میخوان ببخشه

اینم لینک پیج اینستامه سعی میکنم در مورد دوران بارداری اطلاعاتی که خودم به دست میارم رو با بقیه به اشتراک بزارم

https://www.instagram.com/invites/contact/?i=92aralmj69zt&utm_content=1xifl0z

سلام عزیز مرسی تو چطوری؟ من ک هیچ هنو، دیروز موعودم بود امروز بی بی چک گذاشتم منفی شد😬 دیگ نمیدونم ...

کلا بی بی چک دیوونه است، بنظرم تا بتا نره بالای 100 بی بی نشون نمی ده احتمال داره زود زده باشی

اگه دیروز موعدت بوده هنوز نشدی احتمالش زیاده که نی نی دار شده باشی

فقط سابقه عقب انداختن داری؟

راستی حالات پری نیومده سراغت؟ من روز قبل شروع خونریزیم یه لحظه حالت پری اومد که قشنگ فهمیدم نی نی در کار نیست...

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  
من اگر مشکلی پیش نیاد، ایشالا مرداد ۱۴۰۰ مامان میشم 🙃 خدا کنه مشکلی پیش نیاد تا آخرش 

ایشالا ک نمیاد مشکلی عزیزم  صحیح و سالم بغلش میکنی❤

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍
من ۳۳ سالمه و در اولین اقدام مامان شدم😅  الان هفته ۱۲ هستم و دو روز دیگه میخوام برم غربالگری ...

خوشبحالت خدا نگه دارش باشه❤🙏

کلا بی بی چک دیوونه است، بنظرم تا بتا نره بالای 100 بی بی نشون نمی ده احتمال داره زود زده باشی اگه ...

من حالت پریودی ندارم ولی حالت حاملگی هم ندارم😁فقط ترشح دارم ک الان کمتر شده و کمی درد قسمت چپ شکمم همینا ن سینه هام سنگین شدن ن درد دارم دلمو کمرم ک درد میکرد ولی الان هیچ😏 

خودمم موندم دیگ😁

🤒🤒 چرا پس 😅 فدای سرت. ایشاله ماه بعد. یا تعطیلات عید 💃💃💃

بیخیال ثمین دیگه حوصلشو ندارم میخام بیخیالش بشم😔

بیخیال ثمین دیگه حوصلشو ندارم میخام بیخیالش بشم😔

واا الکییی چه سریع. جمع و جور کن دختر خودتو. یکی رو من دیدم تو مطب دکترم خیلی خوشحال بودن با شوهرش اومده بود. گفت من جواب تستم مثبت شده، گفت اولین باره میای؟ گفت نه بابا هفت ساله تحت نظرم و سه بار ای وی اف کردم. اونوقت تو بعد چند ماه فقط رابطه بیخیال شدی؟ 

ویتامین میخورین؟ ببین این ویتامینا رو به من داده. 

این برنامه ی مشترک با شوهرم. هر دو میخوریم:

ماهی یه دونه ویتامین D3 که ۵۰۰۰۰ هست. ( البته من پایین بودم دو هفته یکی باید بخورم)

یک روز درمیون یه روز ویتامین ای یه روز امگا ۳. 

اسید فولیک 

ب کمپلکس

خودم علاوه بر بالایی ها، 

اهن با دو ساعت فاصله از غذا و کلسیم و چایی قبل خواب یکی 

کلسیم هم روزی یکی 

ازمایش دادی؟ کم کاری تیرویید نداشتی؟ کم کاری مانع بارداری میشه. 

آینده حتما" زیباست.🥰