2777
2789
عنوان

مامانهای ۱۴۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 202 پست
😁😁چجوریم مگ؟همه میگن بزرگتر ازسنم میزنم ولی نمیگن چرا🤦‍♀️تو بگو ازاخلاقم چ برداشتی کردی😁

مامانییی به طور خلاصه 🥰

، مهربونی، پیگیری ، مراقب و مواظبی، نگرانی، با اراده ای و .. 

آینده حتما" زیباست.🥰
مامانییی به طور خلاصه 🥰 ، مهربونی، پیگیری ، مراقب و مواظبی، نگرانی، با اراده ای و .. 

عزیزممم مرسی😍😍😍❤❤❤ ارزومه باهم مامان بشیم 🙏فکرشو بکن 😌چ رویایی😎

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سلام دخترا روز بخیر

چه خبرا خوبید علایمتون تغییر نکرده

من از یک ساعت پیش حالتهای پری بهم دست داده دستمال گذاشتم هیچ خبری نیست سفیده نمی دونم چی میشه دعا کنید پری نباشه 🙏 دلم می خواد مامان شده باشم 

وای من دو روزه باهاش حرفم میزنم فکر کنم خل شدم رفت 😂😂😂

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  
سلام دخترا روز بخیر چه خبرا خوبید علایمتون تغییر نکرده من از یک ساعت پیش حالتهای پری بهم دست ...

سلام عزیزم روزتوهم بخیر گلی ، من ک هنو هیچ ۵ روز دیگ موعودمه فقط ترشح اونم ن خیلی زیاد دارم 😏

دیشب ی ثانیه دلم درد پریودی گرف ک خوب شد

برات دعا میکنم ک این ماه تو دلت نی نی داشته باشی عزیزم ایشالا ک پریود نمیشی🙏🙏🙏

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍
سلام عزیزم روزتوهم بخیر گلی ، من ک هنو هیچ ۵ روز دیگ موعودمه فقط ترشح اونم ن خیلی زیاد دارم 😏 دیشب ...

منم همون یک ساعت درد پری اومد و رفت 

توکل بر خدا هر چیز که به خیر و صلاحمونه پیش بیاد🙏

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  
منم همون یک ساعت درد پری اومد و رفت  توکل بر خدا هر چیز که به خیر و صلاحمونه پیش بیاد🙏

دقیقا 🙏🙏من یادم رفت بپرسم ازت بچه چندمته؟ چن وقته اقدامی؟ مشکلت چیه؟ نمیدونم شایدم پرسیده باشم ولی یادم نیس🤕

دقیقا 🙏🙏من یادم رفت بپرسم ازت بچه چندمته؟ چن وقته اقدامی؟ مشکلت چیه؟ نمیدونم شایدم پرسیده باشم ولی ...

نپرسیده بودی

بچه اوله تازه یکبار اقدام کردم اونم نه بطور جدی چون باید اول وزن کم کنم. تنبلی و کیست تخمدان دارم 

نپرسیده بودی بچه اوله تازه یکبار اقدام کردم اونم نه بطور جدی چون باید اول وزن کم کنم. تنبلی و کیست ...

اهاااااا پس هنو تازه اوله راهی ک دختر،من نزدیک  ده ماهه ک اقدامم هیچ مشکلی ندارم البته از گفته ی دکترا ماهه پیش عفونت داشتم ک پماد و قرص  مصرف کردم بهتر شدم

امشب باز دوباره سمت چپم درد میکنه همراه با پای چپم همشم احساس خیسی میکنم( ببخشیدا)

ی سره ترشح دارم اون سفید رقیق😐

اهاااااا پس هنو تازه اوله راهی ک دختر،من نزدیک  ده ماهه ک اقدامم هیچ مشکلی ندارم البته از گفته ...

الهی که این ماه نتیجه بده و مزد انتظار ده ماهت رو ببینی و نه ماه دیگه بغلش کنی ای خدااااا دلم قنج رفت من عاشق بچه هستم 😘❤️😍

الهی که این ماه نتیجه بده و مزد انتظار ده ماهت رو ببینی و نه ماه دیگه بغلش کنی ای خدااااا دلم قنج رف ...

مرررسی عزیز دلم ایشااالااا بااااهممممم❤❤ منم بخدا عاشقه بچم ایشالا خدا ی نگاهی به همه ی منتظرا بندازه

مرررسی عزیز دلم ایشااالااا بااااهممممم❤❤ منم بخدا عاشقه بچم ایشالا خدا ی نگاهی به همه ی منتظرا بنداز ...

انشاالله 🙏

من که پریود شدم حتی یک روز زودتر از ماه قبل 😕ولی اشکال نداره سه چهار ماه رژیم میگیرم لاغر میکنم بعد اقدام میکنم خدا خودش هوامون رو داره 🙏🌹

انشاالله 🙏 من که پریود شدم حتی یک روز زودتر از ماه قبل 😕ولی اشکال نداره سه چهار ماه رژیم میگ ...

عزیزم اصن عیب نداره توکه هنوز تازه اقدام کردی لاغر کن ایشالا زودتر نتیجه بگیری عزیزم❤