2777
2789
عنوان

مامانهای ۱۴۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 202 پست
چند وقت اقدام بودی عزیزم؟ من این ماه اولین اقدامم بود البته بطور غیر رسمی 😂تستی رفتم ببینم میشه یا ...

سرمه جان کجایی عزیز؟ چندم موعودته ؟ 

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍
سرمه جان کجایی عزیز؟ چندم موعودته ؟ 

سلام عزیزم 

بنا به تقویمم باید یکشنبه 26 بهمن باشه

نامنظمم بین 32 تا 35 هستم

وای راستی من الان دو سه علایم آلرژی دارم وقتی غذای تند می خورم تمام دهنم و صورتم می خاره... اصلا اینجوری نبودم

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم  بنا به تقویمم باید یکشنبه 26 بهمن باشه نامنظمم بین 32 تا 35 هستم وای راستی من ال ...

منم دوشنبه موعودمه منم همون ۳۵ ایناس دوره هام،جدی؟ ایشالا ک علائمت ختم بشه ب بارداری😍😍

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍
سلام عزیزم. خبری نیست امروز رفتم دکتر سونو. بگم چی شد 😐 تو چه خبر خوشخبر باشی

سلام گلی ، چی شد ؟؟؟

منم هیچچچ علائمی ندارم عزیزم 😐 سمت چپ شکمم اینا هم ک درد میکرد گفتن شاید از متوفورمین باشه چن شبه نخوردم دیگ‌ درد نداره😏

فک نکنم من ک این ماه خبری باشع برام🤦‍♀️ 

منم دوشنبه موعودمه منم همون ۳۵ ایناس دوره هام،جدی؟ ایشالا ک علائمت ختم بشه ب بارداری😍😍

انشاالله با هم مامان های مهر ۱۴۰۰ باشیم 😍🙏

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  
انشاالله با هم مامان های مهر ۱۴۰۰ باشیم 😍🙏

انشالله ،من ک کلی سوپرایز چیدم برای شوهرم😊

البته هرموقعه ک باردار بودم😔

بعضی وقتا ک بهش فک میکنم جوری ذوق میکنم ک انگار الان حاملم قراره ب شوهرم بگم😔

خیابون ک میرم از جلو بعضی سیسمونی فروشا ک رد میشم کلی با خودم خیال میکنم ک قراره برم لباسو عروسک بخرم🤦‍♀️😔

در این حد داغونم من🙃

انشالله ،من ک کلی سوپرایز چیدم برای شوهرم😊 البته هرموقعه ک باردار بودم😔 بعضی وقتا ک بهش فک میکنم ...

همه همینن.خل شدیم همه مون 😉

نگران نباش. ایشاله به زودی یه نینی خوشگل  و تپل  و سلامت بپره تو بغلت 🤗🤗🤗🤗

آینده حتما" زیباست.🥰
سلام گلی ، چی شد ؟؟؟ منم هیچچچ علائمی ندارم عزیزم 😐 سمت چپ شکمم اینا هم ک درد میکرد گفتن شاید از م ...

وای اگه بدونی چه ماجراهایی داشتم. گفتم برات که روز ۱۶ روز تخمک گذاریم بود، بعد ۲۳ موعدم بعد از رابطه چند تا لکه قهوه ای دیدم. جمعه ازم منفی شد، داروها رو قطع کردم پریود شدم یکشنبه، ولی خونش کم و صورتی ، لخته ندیدم هنوز، امروز واسه دوره ی جدید رفتم سونو، روز ۳ پریودی بود. دکتر خودم نبود یه دکتر دیگه سونو واژینال کرد بعد گفت یه کیست داری اندازه ۱۷ میل، بعد گفت چون کیست داری پس تخمک نداشتی ماه پیش، اون لک ها و کیت های تخمک گذاری رو بهش گفتم گفت حتما" اشتباه استفاده کردی 🤨 بعد در حال سونو گفت دیواره اندومترت اصلا" نریخته، اصلا" تو پریود نیستی. خلاصه بعد از همه اینها گفت برو از بتا بده  اگه منفی بود قرص ال دی بخور واسه کیست ماه دیگه بیا. جواب سونو رو بردم دادم به یه دکتر که به دکتر خودم زنگ بزنه ببینه نظر اون چیه. زنگ زد دکتر خودم گفت هیچ کاری نکن شنبه بیا خودم ببینمت. حالا دیگه گیج شدم واقعا" اگه تخمک نداشتم اون کیت های مثبت و اون دردهای زیر شکم و ترشح ها و کل علایم تخمک گذاری چی بود پس؟ چرا دکتر گفت اصلا" پریود نیستی تو. چرا گفت از بتا بده دوباره بعد ال دی بخور؟ چرا دکتر خودم گفت هیچی نخور چون اصولا" واسه کیست باید از روز خونریزی زیاد بخوری ال دی تا از بین بره؟ کلا" علامت سوال شدم تا شنبه ببینم چه خبره  

آینده حتما" زیباست.🥰
همه همینن.خل شدیم همه مون 😉  نگران نباش. ایشاله به زودی یه نینی خوشگل  و تپل  و سلا ...

مرسی عزیزدل همچنین😍😍

وای اگه بدونی چه ماجراهایی داشتم. گفتم برات که روز ۱۶ روز تخمک گذاریم بود، بعد ۲۳ موعدم بعد از رابطه ...

ثمممممممممممممممممممممممین شااااااید بارداری دختر😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱

وای خدایا🙏🙏🙏ایشالا ک بارداری ثمین اگ دیوارت نریخته باشه احتمالا اون خونی هم ک دیدی لک حاملگی بوده آزت شاید زود بوده رفتی دادی خب...وای من میمیرم تا روز شنبه ک تو خوش خبر بیای ک😭

میگم بی بی نذاشتی؟

ثمممممممممممممممممممممممین شااااااید بارداری دختر😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 وای خدایا🙏🙏🙏ایشالا ک باردا ...

نمیدونم. یعنی احتمالش هست؟ 🥺🥺

اره صبح بیبی گذاشتم خودمم شک کرده بودم ولی با قاطعیت منفی شد 🤨🤨

خودمم تا شنبه رو نمیدونم چطور باید بگذرونم. زیاد به خودم امید نمیدم که نخوره تو ذوقم 🤒🤕 ای خدااا یعنی میشه 🙄🙄

آینده حتما" زیباست.🥰
ثمممممممممممممممممممممممین شااااااید بارداری دختر😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 وای خدایا🙏🙏🙏ایشالا ک باردا ...

بعد یه چیزی جمعه آزم منفی شد ناهار خونه مادرشوهرم بودم کلی زعفرون تو برنج. تازه یکمم اوردم واسه ناهار شنبه ام 🙃 بعد شنبه سردرد گرفتم میگرن دارم ناپروکسین منع مصرف داره تو بارداری، منم گفت باردار که نیستم با یه استامینوفن کدیین خوردم. 🤐🤐 اگه نینی هست واقعا" امیدوارم خدا نگهدارش باشه 😶

آینده حتما" زیباست.🥰
نمیدونم. یعنی احتمالش هست؟ 🥺🥺 اره صبح بیبی گذاشتم خودمم شک کرده بودم ولی با قاطعیت منفی شد 🤨🤨 ...

ایشالا ک هست عزیزدلم🙏🙏 

از ته  دلم از خدا میخام خدا دامنتو سبز کنه و این ماه نی نی تو دلت باشه🙏