2777
2789
عنوان

مامانهای ۱۴۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 202 پست
ایشالهه با هم باردار شیم با هم بزرگشون کنیم 🤗🤗🤗🤗

واای خدا از دهنت بشنوه ایشالا🙏😍

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍
بعد یه چیزی جمعه آزم منفی شد ناهار خونه مادرشوهرم بودم کلی زعفرون تو برنج. تازه یکمم اوردم واسه ناها ...

خسته نباشی ثمین خانوم😐🙄

بد به دلت راه نده بچه ای ک بخواد بمونه هیچ چیزی نمیتونه از بین ببرشی🙏امیدت ب خدا

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خسته نباشی ثمین خانوم😐🙄 بد به دلت راه نده بچه ای ک بخواد بمونه هیچ چیزی نمیتونه از بین ببرشی🙏امی ...

خب قکر کردم منفیه. واقعا" میگرن غیرقابل تحمله. همون از روز ۱۱ پریودی تا بتا تحمل میکنم میمیرم و زنده میشم. اونروز که درد گرفت سرم شوهرم گفت حامله که نیستی الکی خودتو اذیت نکن قرص بخور 

آینده حتما" زیباست.🥰
خب قکر کردم منفیه. واقعا" میگرن غیرقابل تحمله. همون از روز ۱۱ پریودی تا بتا تحمل میکنم میمیرم و زنده ...

سلام

حسم میگه نی نی داری😍 انشالله که واقعی باشه

یه جا یه مطلبی خوندم ولی نرفت صحتش رو چک کنم نوشته بود تا دو ماه اگه اشتباه نکنم چون بچه هنوز به دیواره رحم نچسبیده پس تغذیه از خون مادر نداره و دارو ها روش اثری ندارند البته یه دکتر دیگه هم اینو گفته بود (طب سنتی بود) تا سه ماه داروی که مادر می خوره رو جنین تاثیر منفی نداره نمی دونم چقدر درسته حرفاشون ولی یجورایی امید بخشه

وایییی از صمیم قلب می خوام مامان شده باشی

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  
انشالله ،من ک کلی سوپرایز چیدم برای شوهرم😊 البته هرموقعه ک باردار بودم😔 بعضی وقتا ک بهش فک میکنم ...

وای عزیزم الهی که تو فصل بهار هم کرونای نباشه با خیال راحت با شکم خوشگل یکم بزرگ شدت بری از این مغازه به اون مغازه کلی چیزای خوشگل موشگل بگیری برای نی نی تو دلت

نمی دونم به قدرت ذهن اعتقاد داری یا نه ولی خیلی موثره این روزها رو تجسم کن رنگی و واقعی به واقعیت می رسه

اصلا هم انرژی منفی نده کاملا مثبت باش بذار جذبش کنی

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  

اینم بگم از اوضاع خودم و این بی بی چکا که روانیم کردن

امروز ۳۰ دوره هستم بی بی چک مدیکور گذاشتم صبح ساعت ۶ (خواب ندارم که🤣🤣🤣) اول هیچ اتفاقی نیوفتاد سفیده سفید بعد دو ساعت هاله انداخته اون روز ۲۵ هم همین بلا رو سرم اورد بی بی چک نمی دونم چی میگه

ای خدا مگه حالا این سه چهار روز تموم میشه 😫😫😫

راستی منم دیروز کامل سمت چپ شکمم نزدیک به نافم درد میکرد یه جوری بود تاحالا همچین دردی رو تجربه نگرده بودم ...😕

سلام حسم میگه نی نی داری😍 انشالله که واقعی باشه یه جا یه مطلبی خوندم ولی نرفت صحتش رو چک کنم نوشت ...

مرسی مهربون😍😍 خدا از دهنت بشنوه. کاشکییی 🥺🥺

ولی چون بتا هم پایین بود بیبی هم منفی هیچ علامت مثبتی نگرفتم. خیلی امید ندارم‌. ببینیم چی میشه. 🤗🤗🤗

عزیزم ایشاله به زودی یه نینی خوشگل و خوشمزه به سلامتی بپره تو بغلت. 🥰😇😊🤗

آینده حتما" زیباست.🥰
مرسی مهربون😍😍 خدا از دهنت بشنوه. کاشکییی 🥺🥺 ولی چون بتا هم پایین بود بیبی هم منفی هیچ علامت مثب ...

انشاالله 

شما هم بزودی زود یه نی نی خوشگل و ناز ناز داشته باشی 

اینم بگم از اوضاع خودم و این بی بی چکا که روانیم کردن امروز ۳۰ دوره هستم بی بی چک مدیکور گذاشتم صبح ...

عزیزم بعد دو ساعت نباید جدی بگیری. اگه مثبت باشه همون یکی دو دقه اول جواب میده. 

آینده حتما" زیباست.🥰
عزیزم بعد دو ساعت نباید جدی بگیری. اگه مثبت باشه همون یکی دو دقه اول جواب میده. 

همه اکثرا همین رو میگن ولی من اول سال بخاطر تنبلی و استرس کرونا سه ماه پری نشدم و فکر کردم شاید باردار باشم بی بی گذاشتم چندین بار هیچکدومشون هاله نمی انداخت همیشه هم از یه مارک استفاده میکنم

چندین نفرم تو سایت نوشتن که بعد یکی و دو ساعت هاله انداخته و واقعا باردار بودند

بازم دلم رو گرم نمی کنم سه روز دیگه موعدمه توکل بخدا

همه اکثرا همین رو میگن ولی من اول سال بخاطر تنبلی و استرس کرونا سه ماه پری نشدم و فکر کردم شاید بارد ...

ممکنه احتمالش باشه. چون صد درصد که نیست. منم منظورم این بود دلگرم نباشی بهش. بذار جواب رو روی نه ولی مراعات رو داشته باش. من دیگه بیبی و ازمایش خونم هن مثبت بشه باور نمیکنم تا صدای قلبش رو نشنوم. 

خیلی میخوره تو ذوق ادم. من دوماه پیش که از بین رفت بچه ام‌ تو سه چهارهفتگی، هم بتام مثبت شد هم بیبی به سرعت خط پررنگ مینداخت، خیلی دلبسته بودم هنوز یادم میوفته اشک میاد تو چشمام   

همه مون به زودی مامان میشیم مطمینم 🤗🤗🤗😙😙😙

آینده حتما" زیباست.🥰
خب قکر کردم منفیه. واقعا" میگرن غیرقابل تحمله. همون از روز ۱۱ پریودی تا بتا تحمل میکنم میمیرم و زنده ...

ایشالاک حامله ای🙏🙏

وای عزیزم الهی که تو فصل بهار هم کرونای نباشه با خیال راحت با شکم خوشگل یکم بزرگ شدت بری از این مغاز ...

مرررررسی عزززیزدلم ایشالا شماهم همینطووووور🙏🙏🙏❤❤❤❤❤

همه اکثرا همین رو میگن ولی من اول سال بخاطر تنبلی و استرس کرونا سه ماه پری نشدم و فکر کردم شاید بارد ...

اره منم شنیدم اینو ایشالا ک خیره مثبته برات ❤

ممکنه احتمالش باشه. چون صد درصد که نیست. منم منظورم این بود دلگرم نباشی بهش. بذار جواب رو روی نه ولی ...

الهی بگردم😔

ایشالا ک ایندفعه هم صدای قلبشو میشنوی هم صورت قشنگشو میبینی🙏