2777
2789
عنوان

تاریخ زایمان

269 بازدید | 34 پست

سلام 

دکتر برحسب سونو و غربالگری اولیه همون تاریخی که مشخص کردن زایمان کردید؟ یا دیر و زودتر بدنیا اومدن بچه هاتون؟

من میخوام طبیعی زایمان کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم دیرو زود داره من خودم از تاریخ تعیین شده دکتر 10روز زودترزایمان کردم

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓
پسربود..زایمانم طبیعی

راضی بودید ببخشیدا من تجربه ندارم خیلی سوال میکنم .بیمارستان دولتی بودید درد داشت؟ من ریز اندامم میترسم نتونم اما بیمارستان میگه الویت با طبیعیه

راضی بودید ببخشیدا من تجربه ندارم خیلی سوال میکنم .بیمارستان دولتی بودید درد داشت؟ من ریز اندامم میت ...

بیپارستان دولتی بودم..زایمانم عاااااااااالی بود ببین من به همه گفتم اونامیگفتن مگه میشه که میگی دردنداشتی..ولی دلیلش فقط قر دادنم بود..فقط قربده..بعد سرزایمانت دعام کن🙏🙏

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓
راضی بودید ببخشیدا من تجربه ندارم خیلی سوال میکنم .بیمارستان دولتی بودید درد داشت؟ من ریز اندامم میت ...

من انقدکه قرمیدادم پرستارا خنده شون میگرفت ولی همه شون شاخ دراوردن که ماماگفت 10سانت بازشدوفوله..چون فقط قرمیدادم وهمه رونگاه میکردم بدون درد😀😀

بیپارستان دولتی بودم..زایمانم عاااااااااالی بود ببین من به همه گفتم اونامیگفتن مگه میشه که میگی دردن ...

تو حاملگی میرقصیدی؟!

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

بیپارستان دولتی بودم..زایمانم عاااااااااالی بود ببین من به همه گفتم اونامیگفتن مگه میشه که میگی دردن ...

از کی شروع کنم؟ الان ۳۷ هفته هستم. کدوم بیمارستان بودید؟ حتما دعات میکنم