2777
2789
عنوان

انسانی های کنکور 1400 یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 32 پست
عالیه ک..... آی گپ داری؟؟؟؟؟؟ من بخاطر اینکه تلرگام و واتساپ وقتمو میگیره نمی تونم نصبش کنم..همش دلت ...

ندارم ولی میریزم اگه اوکی باشی

مشاور داری یا خودت برنامه نوشتی

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟
یعنی تازه شروع کردی کتابای انسانیو

ادبیات و عربیمم از اول خوب بود.. زبانم عالیه میتونم 90 اینابزنم...ریاضی انسانی هم نسبت به تجریب یخلی اسونه..... یکمیشو خوندم تونستم تستاشو خوب بزنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادبیات و عربیمم از اول خوب بود.. زبانم عالیه میتونم 90 اینابزنم...ریاضی انسانی هم نسبت به تجریب یخلی ...

اره ریاضی رو بالا بزنی حله

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟
ندارم ولی میریزم اگه اوکی باشی مشاور داری یا خودت برنامه نوشتی

نه بدون برنامه میرم.. بنظرم برنامه کسل کنندس اینکه از الان برنامه ماه بعدتو ببینی خیلی کسل کنندس........... 

هر روز بخونی و شب همون روز برنامه امروزتو بنویسی بنظرم جالب تره

نه بدون برنامه میرم.. بنظرم برنامه کسل کنندس اینکه از الان برنامه ماه بعدتو ببینی خیلی کسل کنندس.... ...

تفاهم داریم پس منم این کارو کردم ترسیدم یکم گفتم نکنه اشتباست

تفاهم داریم پس منم این کارو کردم ترسیدم یکم گفتم نکنه اشتباست

نه اخه من دوبار کنکور تجربی دادم... سری اول نخوندم..سری دوم خوب خوندم رفتم مصاحبه ولی برنداشتن گفتن امسال خیللللللی کم برداشتن.... خب دیگ گفتم بیام انسانی دیگ حوصله تجربی نداشتم..دوستم رنتبش از من کمتر بود ولی برش داشتن... قسمت دیگ

نه اخه من دوبار کنکور تجربی دادم... سری اول نخوندم..سری دوم خوب خوندم رفتم مصاحبه ولی برنداشتن گفتن ...

شرایطمون مثل همه دقیقا باورم نمیشه منم مصاحبه رو رفتم اما برنداشتن حس میکنم مصاحبه رد شدم چون حالم اون روز خیلی خوب نبود

بدشانسی اوردیم.... با همین رتبه 98 صددرصد قبول بودم...پذیرش خیلی کم بود امسال..یعنی افتضاح بود

سال دیگه هم اینطوریه؟اخه خیلی ظرفیت کم بود تکمیل ظرفیتم که نمیگیرن 

رتبت چند شد

نه گفتن درستش می کنن 13000تجربی

ایشالله که درست کنن 

فقط من نمیدونم ای گپ باید شمارمو بهت بدم ایا چون تاحالا اون برنامه رو نداشتم

درخواستمو قبول کن آی دیمو بدم

قبول کردم