سه روز گوش کردم به قدری تشنم میشد ک داشتم میمردم.دیگه گوش نکردم خوب شدم.خیلیم حساس و ترسو شدم مثلا پسرم تو خواب سرفه میکرد نزدیک بود سکته کنم از ترس😂😂
حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
والا.خخخ اصلا عجیب بود من کلا اب نمیخورم نمیدونم چرا اینجوری شدم.روزی ۱۵لیوان بیشتر اب میخوردم😂😂
عزیزم وقتی ساب گوش میکنیم فعالیت مغز میره بالا و برای هیدارته شدن فرمان نوشیدن اب رو به بدن میده . ...
عه؟ یعنی میگی شروع کنم؟ اخه داغون شدم از بس اب خوردم شکمم پاره میشد🤣🤣🤣