2777
2789
عنوان

سابلیمینال

2195 بازدید | 93 پست

خانما بیاین تجربه هاتونواز سابلیمینال بگین که چقدر نتیجه گرفتین 

سابلیمینال:نوعی فایلایی ک توش پیامای پنهان هست و هرچیزی ک بخواین همونجوری میشه مثلا چشم درشت قدبلند رنگ چشم لب بینی هیکل .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه روز گوش کردم به قدری تشنم میشد ک داشتم میمردم.دیگه گوش نکردم خوب شدم.خیلیم حساس و ترسو شدم مثلا پسرم تو خواب سرفه میکرد نزدیک بود سکته کنم از ترس😂😂

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
من با همینا چشمام آبی شد 

واااقعا؟ عکس قبلو بعد میتونی بذاری؟

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
سه روز گوش کردم به قدری تشنم میشد ک داشتم میمردم.دیگه گوش نکردم خوب شدم.خیلیم حساس و ترسو شدم مثلا پ ...

عزیزم وقتی ساب گوش میکنیم فعالیت مغز میره بالا و برای هیدارته شدن فرمان نوشیدن اب رو به بدن میده .

باید آب میخوردی خب اون تایم 

این اتافاقا خیلی خوبه ها . نشون میده ک ساب روت اثر میکرده 

وا😂😂😂

والا.خخخ  اصلا عجیب بود من کلا اب نمیخورم نمیدونم چرا اینجوری شدم.روزی ۱۵لیوان بیشتر اب میخوردم😂😂

عزیزم وقتی ساب گوش میکنیم فعالیت مغز میره بالا و برای هیدارته شدن فرمان نوشیدن اب رو به بدن میده . ...

عه؟ یعنی میگی شروع کنم؟ اخه داغون شدم از بس اب خوردم شکمم پاره میشد🤣🤣🤣