2777
2789
عنوان

سابلیمینال

| مشاهده متن کامل بحث + 2152 بازدید | 93 پست
عزیزم وقتی ساب گوش میکنیم فعالیت مغز میره بالا و برای هیدارته شدن فرمان نوشیدن اب رو به بدن میده . ...

شما خودت تجربه داری ؟ بنظرت چه مدت باید گوش کنیم تا بشه.؟

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه روز گوش کردم به قدری تشنم میشد ک داشتم میمردم.دیگه گوش نکردم خوب شدم.خیلیم حساس و ترسو شدم مثلا پ ...

تو دستور عمل استفاده از ساب هست که باید روزی ۸ لیوان آب بخوری

رویآهاتوزندگی کن!چون واقعی ودست یافتنی هستن💫💞
وای ی پیام طولانی نوشتم نتم قطع شد اون ارسال نشد انگار 

نو چیزی نیومد

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر

داشتم میگفتم ب عنوان ی متخصص در حوزه ساب شناسی 😄 باید خدمتتون عرض کنم ک‌ساب فقط برای تغییر شکلهای ظاهری نیست. 

این ساده ترین و سطحی ترین کاریه ک میشه باهاش کرد .

با ساب میشه باورها کهنه و قدیمی که زندگی تاثیر منفی میذارن و تو ناخوداگاهمون نهادینه شدن رو پاک کرد.

میشه ساختار فکری و ذهنی رو تغییر داد 

هر چیزی که تو زندگی ما اتفاق میفته بخاطر ناخوداگاهمونه 

یعنی مثلا اگه من آدم فقیری ام بخاطر اینه ک من تو  ناخوداگاهم باور فقر دارم .

سابهای جذب ثروت اولین کاری ک میکنن اون باور رو پاک میکنن و باور دیگه ای جایگزین میکنن 

این یه مثال ساده بود از نحوه عمل کرد ساب . 

با ساب میشه باورها کهنه و قدیمی که زندگی تاثیر منفی میذارن و تو ناخوداگاهمون نهادینه شدن رو پاک کرد. ...

مرسی عزیزم منم خیلی به این جمله ایمان دارم که میشه با باور ذهن و یا ساب همه چیز رو تغییر داد حتی ادمارو