2777
2789
عنوان

سربازی

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 86 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خدایی  دعا کن روش شه ۱۵ دیگ باید بره توروخدا دعا کنید روشن شه الان بره دیگ معلوم نی ...

چراخاموش کرده اه اینا چشونه اخه

انشاالله روشن میکنه وقتی اون انقد بی خیاله توهم سعی کن اروم باشی

خدایا شکرت

عزیزم من اگه بودم همچین آدمی و قبول نمی‌کردم برای ازدواج من اینجوری میبینم که شاید دیگه دوست نداشته باشه با این چیزایی که گفتین ،من سه ساله ازدواج کردم تا حالا همسرم سر من داد نزده خیلی برام جالبه اکثرا توی نی نی سایت دخترا میگن دوست پسر و نامزدمون سرمون داد میزنه 

عزیزم دوست پسر منم سربازه 

از وقتی رفته سربازی کلا عوض شده تند تر شده عصبی شده 

اما من خیلی هواشو دارم و درکش میکنم

تو سربازی خیلی اذیتشون میکنن

باور کن 

خیلی تحقیرشون میکنن 

خیلی 

خیلی بی رحم بازی در میارن 

ما گذریه بعد خدمت تموم میشه

الان بخاطر فشاره

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
تا نرید متوجه نمیشید شرایطش واقع ادیت کنندس یک حموم ساده هم باید با اجازه باشه ..البته هیچ دلیلی واس ...

یعنی چی یعنی واس حمومم باید اجازه بگیرن ؟؟؟شما پسرین؟؟ رفتین ؟؟ اگه رفتین بگین من چیکار کنم اروم شه بابا مگ بچس نزدیک سی سالشه لامصب مگ بچه ۱۸ سالس اخه 

یه راه بگین که بشه ارومش کرد من نمیتونم تحمل ناراحتیاشو ندارم چیکار کنم بخنده باز مثل قبل 

چراخاموش کرده اه اینا چشونه اخه انشاالله روشن میکنه وقتی اون انقد بی خیاله توهم سعی کن اروم باشی

تو پادگان باید گوشیاشونو خاموش کنن

مگه نمیدونی؟؟خب شاید وایستادن  

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
عزیزم دوست پسر منم سربازه  از وقتی رفته سربازی کلا عوض شده تند تر شده عصبی شده  اما من خ ...

منم خدایی خیلی هواشو دارم خیلی کارایی قبلا میکردمو نمیکردم خیلی درکش میکردم اگه قبلا چنین کاری میکرد چندین برابرشو تلافی میکردم و نگه غلط کردم و اینا ول کن نبودم اما الان حتی بخاطر بی رحمی و دل شکستناشم چیزی نمیگم و میخندم و سدیع موضوع عوض میکنم حتی نشده ی بار با لحن بد باهاش حرف بزنم هر چن که خودم اوضام بد تر از اونه ولی خب یعنی تااخر سربازیش همین شکلیه؟