2777
2789
عنوان

سربازی

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی یعنی واس حمومم باید اجازه بگیرن ؟؟؟شما پسرین؟؟ رفتین ؟؟ اگه رفتین بگین من چیکار کنم اروم شه ...

ببین ببخش میگم بدای سرویس رفتنم باید اجازه بگیرن‌مگه هتله . ؟ اصلا ربطی به بچه بودنشون نداره

ببین مثلا یکی سنش ازش کمتره نثلا ۱۸ سالشع ولی ردش ازش بیشتره میاد سرش داد و بیداد و فحش اگه گوش نکنه و غرورش و له نکنه باید اضافه بکشه شاید زندانی 

منم خدایی خیلی هواشو دارم خیلی کارایی قبلا میکردمو نمیکردم خیلی درکش میکردم اگه قبلا چنین کاری میکرد ...

بستگی به این داره چقدر فشار روش باشه 

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
یعنی چی یعنی واس حمومم باید اجازه بگیرن ؟؟؟شما پسرین؟؟ رفتین ؟؟ اگه رفتین بگین من چیکار کنم اروم شه ...

اره واقعا ..خیلی محدودمیشی و اینکه اگه چون وقت تنهایت بیشتره ب اینده بیشترفکرمیکنه وگاهی دلسردی پسش میاد...تاجایی که عزت واحترامتون حفط بشه کنارشون باشید و سعی کنید درکش کنسد 

کاربراقا...
خوب تعریف کردن که اره براشون لذت بخشه چون همشون دور همن الان برخدر منم خیلی تو سربازی سختی کشیده ولی ...

صدو هفتاد کشور سربازی نداره اونا همشون نامردن ؟؟؟؟این چیه همه یاد گرفتن سربازی یعنی بیگاری مفتی