2777
2789
عنوان

سربازی

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 86 پست
من پنج تا داداش دهرم هر پنج تاشون رفتن سربازی هرکدومشون یه جا بودن....خودشون میگن ک بهترین دوران زند ...

خوب تعریف کردن که اره براشون لذت بخشه چون همشون دور همن الان برخدر منم خیلی تو سربازی سختی کشیده ولی باز خوباشو میگه وقتی یه سختی ای میگذره ذات ادمیزاده سختی یادش میره خاطرات خوبش میمونه وگرنه سربازی تفرجگاه که نیست رفتن به قول معروف مرد شن اونجا نظامه مگه نظام با کسی شوخی داره اخه

آره به نظرم عادیه چون شرایطشون خیلی سخته ما دقیقا از اوایل دی این داستانو داریم که همش دلش میخواد ...

حتی معذرت خواهیم نمیکنه بخدا اصن ازش میترسم دیگ باهاش حرف میزنم میترسم چیزی بگم ی چی دیگ بگه یعنی اون زنگای ۲ دقیقشم حرفی ندارم بگم دارما میترسم مث چی ازش میترسم خدایی  دلم واس قبلانموم حیلی تنگ شده دلم خیلی میخواد دیگ فردا نشه اصن دیگ زنده بودنمو دلم نمیخواد بخدا این همه ادم تو کرونا مردن چرا من نمیمیرم اخه؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا با مامان جون و بابایی هم دعوا میکنه با ابجی هام بد اخلاقه میگن همش غر میزنه و دعوا میکنه ابجیش ...

اره برادر من مهربون تر شده . تکلیفش مشخص شده حالش بهتره روحیش بهتره . بمیرم برای داداشم ما کرجیم اون اردبیل بود هر ۴ ماه یبار میومد دیدنمون مریض میشد یه هم زبون نبود کمکش کنه اذیتش میکردن بیشتر ولی خدا رو شکر انقدر هبدیده شده که حد نداره

سخت در اشتباهی برادر من لب مرز خدمت کرد به بدترین شکل ممکن برادر من به شدت مغروره این چیزایی که الان ...

تقریبا دیروز نمیدونم چی شد گفت اها گفتم اذیت نکن اخرش قلبم وایمیسه میمیرم اخه من سرش یکم مشکل قلبی گرفتم اذیت که میشم قلبم درد میگیره برگشت گفت بمیر مگه چی میشه این همه از فامیلا مردن اون روز دوستم تو سپاه جلو چشام برق گرفت مرد چی شد مگه خیلی سختمه این حرفا رو بهم میگ

حتی معذرت خواهیم نمیکنه بخدا اصن ازش میترسم دیگ باهاش حرف میزنم میترسم چیزی بگم ی چی دیگ بگه یعنی او ...

بیخیال عزیزم سختش نکن

به هرحال الان شرایطشون سخته و ما باید درک کنیم

ببین سعی کن وقتایی که حرف میزنین گله و شکایت نکنی که چرا فلان کارو انجام دادی یا بمن اهمیت نمیدی و از این جور حرفا...چون الان اون خودش از نظر روحی ضعفیه و تو که اینا رو بگی بهم میریزه و عصبی میشه

هر وقت اومد با آرامش و درمورد مسائل روتین صحبت کن باهاش یعنی اجازه بده خودش شروع کننده باشه و تو هم همراهیش کن نذار بینتون دعوا و تنش ایجاد شه

ن اون مدتی که اونجاس اصن گوشی نیس دستشون یعنی توان خارج شون از پادگانشو نداره 

میدونم عزیزم فک کن یکی بالا سرت فریاد بزنه پاشو بشین بخور نخور همش زور و دستور بعد فکر کن ببرنت مرز مجبور شی جسد جا به جا کنی اصلا یه و۲عیه خدایی مرزبانی خیلی سخته

تقریبا دیروز نمیدونم چی شد گفت اها گفتم اذیت نکن اخرش قلبم وایمیسه میمیرم اخه من سرش یکم مشکل قلبی گ ...

دلت نگیره گلم تحمل کن میگذره بلاخره بهش زیاد دل نبند ولی درکش کن یکم سنگ دل میشن کاملا طبیعیه کلا نظام مردا رو سنگ دل میکنه بیاد اگه صلاحتون باشه درست میشه

اره برادر من مهربون تر شده . تکلیفش مشخص شده حالش بهتره روحیش بهتره . بمیرم برای داداشم ما کرجیم اون ...

۳۸۳ روز دیگ تموم میشه 

اضاف خدمت داش دیر رفته سربازی 

بخدا هرروز ب امید تموم شدن سربازیش دارم زندگی میکنم 

من خودم بچه اردبیلم احتمالا داداشتون شهر رضی بوده اونجا خیلی سخت میگیرن عموم اونجا خدمت میکرد میفهمم چی میگی 

توروخدا دعا کنید تموم شه این حال بد دعا کنید یا من بمیرم یا این خوب شه دیگ دارم دیونه میشم از زندگی افتادم وقتی نیست با تفکراتش زندگی میکنم وقتیم هست اینقد نیشم میزنه با گریه بعضی وقتام مثل الان کلا خاموش میکنه همش در حال تکرار ی روز قبلشم ببینم چی گفتم ک ناراحته از دسم یعنی هر جا نگاه میکنی از اون پر شده وقتی خونه بود خیلی بهتر از الان بودم کلش خلاصه میشد توی وقتایی که نقشه اذیت کردنشو میکشیدم و وقتیایی که پیشم بود اما الان 😔

چرا اینجوری میشن؟ واسه منم سربازه انقد سرد شده  ۱۸ ساعت گوشیشو چک نکرد مگه میشه اخه؟ دیشبم دعو ...

ال من یادش رفته بود کلا گوشی داره فک کن ساعت اخر زنگ زده دم رفتن میگف یادم نبود خدایی گوشی دارم اینقد که دستش نیست گوشی 

فک نکنم عزیزم😐درضمن اونجا گوشی ممنوعه نمیتونن هردیقه تو گوشی باشن  استارتر بنظر من شاید نتونس ...

امروز خونس دیشب حرف زدیم باهم قراره امشب بره ساعت ۱۰ ۱۱ باید بره ولی هنوز خاموشه 

ال من یادش رفته بود کلا گوشی داره فک کن ساعت اخر زنگ زده دم رفتن میگف یادم نبود خدایی گوشی دارم اینق ...

نمیدونم چقد سخته واسم باور کردنش😔 چطور میشه یادشون بره ما هستیم؟؟؟ اینم قسم میخورد میگفت گوشی دستم بوده ولی حتی قفلشو باز نکردم

خدایا شکرت
بیخیال عزیزم سختش نکن به هرحال الان شرایطشون سخته و ما باید درک کنیم ببین سعی کن وقتایی که حرف میز ...

دعوا ؟؟؟؟؟؟؟

تو میگی خوبی یه چیزی بهت میپرونه بعد تو فک باهاش دعوا کنی اصن فک میکنی مخش تحمل دعوا داره خدا وکیلی میره دیگ نمیاد اینو مطمعنم 

نمیدونم چقد سخته واسم باور کردنش😔 چطور میشه یادشون بره ما هستیم؟؟؟ اینم قسم میخورد میگفت گوشی دستم ...

نمیدونم اصن فک کنم یادشونم نمیوفتیم خودش گفت اصن یادتم نمیوفتم میگفت صبح بیدار میشیم اینقد کار میکنم اخر شب پست نداشته باشم بیهوش میشم بعد تو انتظار داری ب تو فک کنم