2777
2789
عنوان

سربازی

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 86 پست
یکم مشکوک میزنه حواست بهش باشه ارزش خودت پیش خودت نیار پایین....حس میکنم با شخص جدیدی وارد رابطه شده

دقیقا منم وسطا چنینی چیزی حس کردم چون وسطا موهاش شروع کرد به ریزش و بعدش زگیل تناسیلی گرفت هر چی پرسیدم و اینیستا و خطشو چک کردم مشکوگ نبود چیزی شایدم من دیر چک کردم اون کاتیده بوده ولی خب خودش به همه چی قسم خورد که با کسی نبوده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه اگه شرایطش سخته این باید ۶ روز بمونه پادگان ۲ رو خونه میره یهو ۱۵ روز میمونه ۲ روز ک خونس فک کنم ...

میگم ک انقد اذیتشون میکنن دیگه حال و حوصله نداره 

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

عزیزم ببین اونجا خیلی خیلی اذیتشون میکنن اونجا حتی خانوادشونم فراموش میکنن انقدر اذیت میشن که از همه متنفزر میشن نه تنها فرمانده هاشون بلکه هم خدمتیاشون برادرم من تو اردبیل لب مرز خدمت میکرد بیشتر هم خدمتیاش ترک بودن چون این فارس بود انقدر اذیتش کردن که حد نداره بارها کتکش زدن دست جمعی حمله میکردن بهش میزدن زخمیش میکردن اخرم این جریمه میشد غرورشو له میکردن الان بعد چند سال میگه بهمون ولی اون موقع ها خیلی عصبی  میشد برای ما چون نابودش میکردن . حتی با دوست دخترشم تموم کرد . یکم درکش کن اینا اینجا گفتن نداشت فقط گفتم که بدونی چه خبره

ما هم دقیقا اینجوریم☹ شرایطشون سخته اذیت میشن خیلی طوریکه من دیگه خودمو زدم به بیخیالی و سرد بودن ...

واقعا ؟؟ یعنی عادیه ؟بخدا دیگ خسته شدم نزدیک یه ساله صدا خندشو نشنیدم دیروز پشت خط بودم یهو خندیو و قطع کرد و زنگ زد دوباره میگم خندیدی میگ اره میگم بازم بخند میگ هروقت خندم بگیره میخندم خیلی با لحن بدی گفت بخدا یعنی جوریه که یعد هر تماسش گریم میگیره و میشینم یه دل سیر گریه میکنم ولی خب دوساعت بعدش بازم احمق میشم و دلتنگ 

خوب سربازی باشه...بیشتر وقتشون خالیه و در اختیار خودشون هستن...

فک نکنم عزیزم😐درضمن اونجا گوشی ممنوعه نمیتونن هردیقه تو گوشی باشن 

استارتر بنظر من شاید نتونسته و فرصت نشده که گوشیشو روشن کنه گلم💙ب چیزای منفی فکر نکن   هروقت زنگ زد دلیلشو بپرس😘

عزیزم ببین اونجا خیلی خیلی اذیتشون میکنن اونجا حتی خانوادشونم فراموش میکنن انقدر اذیت میشن که از همه ...

نه بابا اینجوری نیس که همه جا...

داداشتم داشته خودش لوس میکرده واسه شما..

اتفاقا واسه پسرابهترین دکران زندگیشون سربازیشونه

عزیزم از کجا میدونی سربازی گذروندی ؟ همه جاها مثل هم خدمت نمیکنن؟ به هیچ وجه در اختیار خودشون نیستت

من پنج تا داداش دهرم هر پنج تاشون رفتن سربازی هرکدومشون یه جا بودن....خودشون میگن ک بهترین دوران زندگیشونه ازبس از خاطراتشون تعریف کردن ک من تمام حفظم

واقعا ؟؟ یعنی عادیه ؟بخدا دیگ خسته شدم نزدیک یه ساله صدا خندشو نشنیدم دیروز پشت خط بودم یهو خندیو و ...

آره به نظرم عادیه

چون شرایطشون خیلی سخته

ما دقیقا از اوایل دی این داستانو داریم که همش دلش میخواد دعوا راه بندازه بعد که من خودمو میکشم کنار دوباره مهربون میشه و میگه بخاطر اینه که خیلی سخت میگذره بهم رفتارم بد شده

نه بابا اینجوری نیس که همه جا... داداشتم داشته خودش لوس میکرده واسه شما.. اتفاقا واسه پسرابهترین د ...

سخت در اشتباهی برادر من لب مرز خدمت کرد به بدترین شکل ممکن برادر من به شدت مغروره این چیزایی که الانم ما فهمیدیم دیشب به من گفت بهد چند سال که هز خدمتش گذشته اونم فقط به من به مادرم نگفت که اذیت شه . بیشتر دوستانش شهید مرزبان شدن ما عین ۱۸ ماه استرس داشتیم زنگ بزنن خبر شهادتشو بدن 

عزیزم ببین اونجا خیلی خیلی اذیتشون میکنن اونجا حتی خانوادشونم فراموش میکنن انقدر اذیت میشن که از همه ...

دقیقا با مامان جون و بابایی هم دعوا میکنه با ابجی هام بد اخلاقه میگن همش غر میزنه و دعوا میکنه ابجیش میگ گفتیم پاشو برو اونور بشین جارو بکشیم گفت ۲ روز خونم مدرمو در اوردین و دعوا ........

اینم مرزه ولی شهر خودشونه یعنی خوب میشه بعدش ؟؟ بخدا میترسم بعدشم اینطوری بمونه خیلی میترسم اخه قبلا خیلی خوب بود فک کن من گریه میکردم این حالش بد میشد یا غذا نمیخوردم دعوام میکرد اینقد براش مهم بودم الان مهم ترین اتفاقو میگم بهش میگه ب من چه مگه من چیکارنم از طرفی حس میکنم بخاطر مریضیش میترسه باهام مثل قبل باشه که خوب نشه بیشتر اذیت شه از طرفیم سربازیش 

ولی الان داداش ما خوبه درست شده مثل قبل شده ؟

عزیزم از کجا میدونی سربازی گذروندی ؟ همه جاها مثل هم خدمت نمیکنن؟ به هیچ وجه در اختیار خودشون نیستت

ن اون مدتی که اونجاس اصن گوشی نیس دستشون یعنی توان خارج شون از پادگانشو نداره