mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18302 عنوان میخوام دندون مصنوعی بزارم 538 بازدید | 32 پست پول اپمیلنت رو ندارم دندون هام جنس شون آشغال میخوام سه تا شو بکشم منصنوعی متحرک بزارم 😔😔😔از دندون درد روانی شدم قابل ترمیم نیست این سه تا 😭😭 انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔 1399/11/16 | 15:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 18088 تنهانیستی منم همینکارومیکنماونجا شهرتون دونه ای چندمیزارن اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18302 وای چ سخت خسته شدم همش پر کن عصب کشی انقدر خرج کردم الانم میگن جواب نمیده باید بکشی غذا هم نمیتونم بخورم انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18302 بریج هم نمیتونی بکنی؟ بریچ چیه؟ انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
بستنیم عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 7240 خسته شدم همش پر کن عصب کشی انقدر خرج کردم الانم میگن جواب نمیده باید بکشی غذا هم نمیتونم بخورم چند سالته
malake_yazdahom عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 23453 خواهر منم دوتا جلو رو کشید دوتاشو براش مصنوعی گذاشن راضیییه.
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18302 تنهانیستی منم همینکارومیکنم اونجا شهرتون دونه ای چندمیزارن چندساله تونه من ۲۱ سالمه از بچگی همیشه دکتر بودم جنس دندون هام آشغاله غذا میخورم خود به خود میریزن من تهران هنوز نپرسیدم ولی اپمیلنت ۴ تومن واحدی انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
Mona152 عضویت: 1394/01/25 تعداد پست: 11468 منم دو تا دندونام بدرد نمیخوره دیگخ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18302 چند سالته ۲۱ از ۱۲ سالگی همش پر کردم عصب کشی هرسال دندون پزشکی بودم انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
Mona152 عضویت: 1394/01/25 تعداد پست: 11468 ۲۱ از ۱۲ سالگی همش پر کردم عصب کشی هرسال دندون پزشکی بودم اگه دندون مصنوعی بزاریم چند میشه؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹
فاطیما۳۰ عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 6141 وای منم دندونام جنسش افتضاح شوهرم ميگه پیرزن گرفتم نه دختر جون ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18302 منم دو تا دندونام بدرد نمیخوره دیگخ حالا من رعایت میکنم مسواک میزنم از بچگی میزدم اما دندون هام کلا بدرد نخورن انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18302 اگه دندون مصنوعی بزاریم چند میشه؟ واحدی ۷۰۰یا۸۰۰ تا ۱ تومن برای مصنوعی میگیرن انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔