mohadesejooon مدیر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18302 عنوان میخوام دندون مصنوعی بزارم | مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 32 پست پول اپمیلنت رو ندارم دندون هام جنس شون آشغال میخوام سه تا شو بکشم منصنوعی متحرک بزارم 😔😔😔از دندون درد روانی شدم قابل ترمیم نیست این سه تا 😭😭 انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔 1399/11/16 | 15:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_20سوگند عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 18701 چن سالته عزیزممن پنج تا خراب دارم ک قابل ترمیم نیسباید بزارم همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18302 وای منم دندونام جنسش افتضاح شوهرم ميگه پیرزن گرفتم نه دختر جون بدرد نمیخوره خرج شون نکن بکش اپمیلنت کن واحدی ۴ تومنه هزینه دوباره نکن انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 18131 چندساله تونه من ۲۱ سالمه از بچگی همیشه دکتر بودم جنس دندون هام آشغاله غذا میخورم خود به خود م ... من 27 رو دوتا دخترام دندونام تیکه تیکه میشد میفتاد اینحاهم دونه ای 4تومنخ ایمپلنتمصنوعی 150 اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
_20سوگند عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 18701 واحدی ۷۰۰یا۸۰۰ تا ۱ تومن برای مصنوعی میگیرن نه بابا اینقدرا نیسپنج تاش حدود هشصد میشهو به ازای هر دندون اضافه تر ۳۰۰تومن میشه همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18302 چن سالته عزیزم من پنج تا خراب دارم ک قابل ترمیم نیس باید بزارم ۲۱ انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
مخاطبم عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 1865 بدرد نمیخوره خرج شون نکن بکش اپمیلنت کن واحدی ۴ تومنه هزینه دوباره نکن کجای کاری دختر ایمپلنت الان بالای ۶ تومنه 😔😔😔
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18302 من 27 رو دوتا دخترام دندونام تیکه تیکه میشد میفتاد اینحاهم دونه ای 4تومنخ ایمپلنت مصنوعی ... سنت خوبه فکر کنم من باردار شم کلا دندون هام بریزه انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18302 کجای کاری دختر ایمپلنت الان بالای ۶ تومنه 😔😔😔 نه پرسیدم ۴ تومنه حالا قیمت ها فرق میکنه تازه پرسیدم انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
فاطیما۳۰ عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 6141 بدرد نمیخوره خرج شون نکن بکش اپمیلنت کن واحدی ۴ تومنه هزینه دوباره نکن هر دونه چهار تومن. عزيزم ايمپلنت درد داره؟؟؟ ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم
aryana59 عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 2347 بریج هم نمیتونی بکنی؟ بریچ چیه؟دندونهای ابجیم ۴تاپشت هم ریخته ریشش مونده میشه ریشه رونکشه کاری کنه؟؟صورتش می افته اخه
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18302 نه بابا اینقدرا نیس پنج تاش حدود هشصد میشه و به ازای هر دندون اضافه تر ۳۰۰تومن میشه واقعا بخدا خسته شدم از دندون درد همشون درد میکنه نمیتونم غذا بخورم انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
Mona152 عضویت: 1394/01/25 تعداد پست: 11471 واقعا بخدا خسته شدم از دندون درد همشون درد میکنه نمیتونم غذا بخورم منم ولی پول ندارم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18302 بریچ چیه؟دندونهای ابجیم ۴تاپشت هم ریخته ریشش مونده میشه ریشه رونکشه کاری کنه؟؟صورتش می افته اخه نه ریشه بمونه بقیه رو هم خراب میکنه کلا خطرناکه نه بابا این حرف ها چیه انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18302 منم ولی پول ندارم منم نمیتونم اپمیلنت کنم بکشم مصنوعی بزارم چیکار کنم انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔