2777
2789

یطورین که..

امروز میزنی فردا برمیگردن کاکتوسو دیدیدن؟؟؟ تیزیشونو منم اونطورم

میگن تو بارداری برمیگرده درسته؟؟

الان دارم لیزر میرم

میگن بارداری دو برابر میشن😭

ولی نمیتونم خودمو قانع کنم که نرم..

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

فقط اینجا فعالیت کن پشمات بریزه پول لیزر حیفه 😂😂😂😂

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط اینجا فعالیت کن پشمات بریزه پول لیزر حیفه 😂😂😂😂

😐😂اینا دیگ پشم نیستن 

طناب شدن

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
😐😂اینا دیگ پشم نیستن  طناب شدن

اصلا تاپیکای عجیب غریب ببینی پشم ریزونه 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
من. لیزر رفتم کلیی پرمو شخیم شد یک صدم بعد تو بارداری یکمش برگشت خیلیی کم خیلی

وای سلام گلم خوبی خیلی وقته نیستی

یا من ندیدمت 😅

به اسمم گیر ندید من بزرگتون نیستم😅✌کوچیک شما روژین خانوم🤩

واقعا؟ 

اخه اینجا خوندم ک باردار شدن

خیلی بیشتر شده موها

من تنبلی دارم

برا دوست من برنگشت الانم بچش یه یالشه

من تنبلی دارم 

ربطی نداره؟😢

تا اینجایی منو یه راهنمیایی بکن کراتین سلیمی رفته بودی موهات ریزش نگرت یا جنس موهات بد نشد موخوره بگیره ممنونم 🥰

به اسمم گیر ندید من بزرگتون نیستم😅✌کوچیک شما روژین خانوم🤩
اصلا تاپیکای عجیب غریب ببینی پشم ریزونه 

😂😂😂