2777
2789
عنوان

من شدیدا از موهای زائددرد میکشم+لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 40 پست
من کاملا راضیم

چند جلسس ک رفتی

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
من. لیزر رفتم کلیی پرمو شخیم شد یک صدم بعد تو بارداری یکمش برگشت خیلیی کم خیلی

من جایی ک میرم دستگاهش دایوود هست و البته تضمینیه و دوستم جواب گرفته، بهم گفتن ماهی یه بار موها رو بزنم، درسته ؟؟ من بیکینی رو میرم

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا برنمیگرده ک حاریمم پر مو یود رفت لیزر ک باردار شد دیگه نرفت جلساتش تصفه موند با این وجود اینقدر براشموثر بود ک حالل ک بچش دنیا اومده و 9 ماهشه هنوز نرفته لیزر میگه اینقدر کمه ک دیگه نیازی نیس برم

بچه ها نخندینا 💔

بیکینی روچطور میرین؟

من خجالت میکشم😐

من از روییدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکس ، کس نمیگیرد بدین بالا نشینی ها  در راه شناخت دین هستم و تیکرم برای اونه ( دیدن این فیلم جرم است) رو حتما ببینید خواهرانه بهتون پیشنهاد میکنم من اصلا مذهبی نیستم من فقط به خالقم معتقدم انقدر درگیر پول جمع کردن شدیم که داشتم فکر میکردم چند نفرمون امام حسین و به سکه ی طلا میفروشیم!!! فرق ما با مردم جاهل اون زمان چی هست؟ نیاز جنسی داری؟ امکان ازدواج نیست؟ هر منطقی میگه یه طوری باید تخلیه ش کنی یا این ک عذاب بکشی، خدا تو قرآن میگه تو پاکدامن باش من تو رو از درون بی نیاز میکنم، آقا مگه من درون تو اون میل جنسی رو نذاشتم؟ خودم میدونم چطوری تو رو آروم کنم اگه عفیف باشی🤗 دوست داری همسرت پاکدامن باشه در آینده؟ خدا تو قرآن میگه خوب ها رو نصیب خوب ها میکنم بد ها رو نصیب بد ها، اگه میخوای شوهرت یا زنت عفیف باشه، باید خودت پاک باشی، نمیشه همه چرخ هاتو بزنی بگی بعد ازدواج همه رو قیچی میکنم😉کاربری قبلا دست دو نفر بوده و من سومی هستم 😇💐
من ۸ سالیه دارم میرم لیزر ..تجربه تست همه دستگاه ها رو هم دادم 

میشه منو راهنمایی کنی

من چهارشنبه ای که بیاد نوبت اولین جلسه لیزر بکینی دارم، من هیچ اطلاعاتی ندهرم از لیزر کردن

خواهرشوهرم نوبت گرفته باهم بریم، حالا شما یه کم بهم اطلاعات میدین چیکار کنم؟ 

دستگاهش چی باشه خوبه

این میگفت الکسانداریته، من از کجا بفهمم راست میگن

آخه یه خواهرشوهر دیگه ام میگفت برا لیزر موی زائد چانه ام رفتم یه جایی لیزر گفته السکاندرایته ولی فکر کنم دروغ گفته چون از بین نرفته زیاد موهام

منم از الان خجالت میکشم با اینکه نرفتم😑😂

😂

خیلی ضایع است خدایی

من از روییدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکس ، کس نمیگیرد بدین بالا نشینی ها  در راه شناخت دین هستم و تیکرم برای اونه ( دیدن این فیلم جرم است) رو حتما ببینید خواهرانه بهتون پیشنهاد میکنم من اصلا مذهبی نیستم من فقط به خالقم معتقدم انقدر درگیر پول جمع کردن شدیم که داشتم فکر میکردم چند نفرمون امام حسین و به سکه ی طلا میفروشیم!!! فرق ما با مردم جاهل اون زمان چی هست؟ نیاز جنسی داری؟ امکان ازدواج نیست؟ هر منطقی میگه یه طوری باید تخلیه ش کنی یا این ک عذاب بکشی، خدا تو قرآن میگه تو پاکدامن باش من تو رو از درون بی نیاز میکنم، آقا مگه من درون تو اون میل جنسی رو نذاشتم؟ خودم میدونم چطوری تو رو آروم کنم اگه عفیف باشی🤗 دوست داری همسرت پاکدامن باشه در آینده؟ خدا تو قرآن میگه خوب ها رو نصیب خوب ها میکنم بد ها رو نصیب بد ها، اگه میخوای شوهرت یا زنت عفیف باشه، باید خودت پاک باشی، نمیشه همه چرخ هاتو بزنی بگی بعد ازدواج همه رو قیچی میکنم😉کاربری قبلا دست دو نفر بوده و من سومی هستم 😇💐

ببین موهای بدنت ضخیم باشه لیزر خوب جواب میده باید شارژشم کنی هر چن ماه ی بار بری دوباره برنگرده حالا تو بارداری و شیر دهی میگن نرید ممکنه یکم برگرده ولی خیلی خوبه مطب دکتری که میرفتم لیزر الان مریضای کرونایی رو ویزیت میکنه متخصص ریه هست به خاطر همین نمیرم دیگه تقریبا نصف موها برگشته ولی دیگه مثل سابقم پر مو نیستم

نه به اقایی  نه به شوشویی   نه به کراش و رل 
میشه منو راهنمایی کنی من چهارشنبه ای که بیاد نوبت اولین جلسه لیزر بکینی دارم، من هیچ اطلاعاتی ندهرم ...

پلاتنیوم یا الکساندر ..رو دستگاه نوشته چیه..اول بپرس بعد برو ..یه سری مراقبت قبل و بعد لیزر هم میخای باید انجام بدی تا کارایی اشعه لیزر بهتر جواب بده...دوست داشتی و حوصلت شد  بیا pv توقت کردم یه توضیح بدم برات