سلامممم وای خیلی داغونم بیاین کمک کنین بهم... عموم وقتی من نبودم رفته سراغ گوشیم رمزشم میدونسته... تمام چت هام و همه سرچ هامو(خب میدونین خیلی چیزا هست اون تو که مثبت ۱۸ عه و خب اشتباه کردم منم میدونم اما ابروم رفته اینارو دیده)... همرو دیده... بعد جلو زن عموم هی میگفت اره گوشیتو چک کردم بعد من راستش این پسر دایی زن عمومم دوست دارم پیجشو فالو کرده بودم با فیک نمیخواستم کسی بدونه بعد عمومم فهمیده و خلاصه ابروم رفته... هیم میگه بچهای الان خیلی بد شدن و همش داره بهم تیکه میندازه... چیکار کنم حالم خیلی بده همش دارم گریه میکنم واقعا انگار حریم شخصی ندارم من همش ناراحت اون سرچ هام... تازه میگه ازشون عکسم گرفتم.میخوام حرفم بزنم باهاش میگه اصلا با من حرف نزن .بگید چیکار کنم دارم دق میکنم. خدایی من هیچ بدی بهش نکردم نمیدونم چرا اینکاروکرده... واقعا ناراحتم از اینکه
میشه برای بدست اووردن سلامتیم (و شفای همه بیمارا) یه صلوات بفرستی؟💖
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
تاریخچه ی سرچتو همیشه پاک کن برای برنامه های چتت هم رمز جدا بذار
لایکم نکن اگه بیشتر از پنج تا لایک دارم😐مرسی که همنظریم و میخواستی لایکم کنی ❤️ای قادری که خدایی را سزایی ، جان ما را صفای خود ده و دل ما را هوای خود ده و چشم ما را ضیای خود ده و ما را آن ده که آن به و مگذار ما را به که و مه.یه صلوات برای حاجت من بفرستید.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.مرسی🌹
خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
لایکم نکن اگه بیشتر از پنج تا لایک دارم😐مرسی که همنظریم و میخواستی لایکم کنی ❤️ای قادری که خدایی را سزایی ، جان ما را صفای خود ده و دل ما را هوای خود ده و چشم ما را ضیای خود ده و ما را آن ده که آن به و مگذار ما را به که و مه.یه صلوات برای حاجت من بفرستید.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.مرسی🌹
با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوســت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍