سلامممم وای خیلی داغونم بیاین کمک کنین بهم... عموم وقتی من نبودم رفته سراغ گوشیم رمزشم میدونسته... تمام چت هام و همه سرچ هامو(خب میدونین خیلی چیزا هست اون تو که مثبت ۱۸ عه و خب اشتباه کردم منم میدونم اما ابروم رفته اینارو دیده)... همرو دیده... بعد جلو زن عموم هی میگفت اره گوشیتو چک کردم بعد من راستش این پسر دایی زن عمومم دوست دارم پیجشو فالو کرده بودم با فیک نمیخواستم کسی بدونه بعد عمومم فهمیده و خلاصه ابروم رفته... هیم میگه بچهای الان خیلی بد شدن و همش داره بهم تیکه میندازه... چیکار کنم حالم خیلی بده همش دارم گریه میکنم واقعا انگار حریم شخصی ندارم من همش ناراحت اون سرچ هام... تازه میگه ازشون عکسم گرفتم.میخوام حرفم بزنم باهاش میگه اصلا با من حرف نزن .بگید چیکار کنم دارم دق میکنم. خدایی من هیچ بدی بهش نکردم نمیدونم چرا اینکاروکرده... واقعا ناراحتم از اینکه
میشه برای بدست اووردن سلامتیم (و شفای همه بیمارا) یه صلوات بفرستی؟💖
#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
🤐😐 رمزشو از کجا میدونست... نمیتونم باور کنم...تنها کسی که رمز گوشیمو داره شوهرمه حتی ...
من به دختر عمه کوچیکم که با گوشیم بازی میکنه همش رمز گوشیمو گفته بودم ۷ سالشه هی بازی میکنه با گوشیم.... بعد عمومم گفته رمزشو بگو اونم گفته رمزو به عموم...
چرا رمز رو بهش گفتی یا چرا میدونستی چیز خصوصی توش داری رمزو عوض نکردی؟ چرا هیستوری گوگلتو ...
اخه من حتی مامانمم سر گوشیم نمیره... نمیدونستم ادم میتوته اینقدر بیشعور باشه. بعد من برنامه های خصوصیم هاید بود همه... ولی متاسفانه باید ویندو ها رو میبستم که چون عجله داشتم برم دکتر فراموش گردم...
به روی خودتم نیار تازه واسه کار اشتباهش واسش قیافه هم بگیر....والا... چیز عجیبی نبوده تو گوشیت که تو ...
اخه خیلی چیزای بدی بود...😔😔😔خجالت کشیدم... همه منو به عنوان یه دختری که حالا به قول خودشون خیلی خانوم و اهل این چیزا نیست میشناسن... خیلی ابروم رفت😔 چت هامم با دوستام دیده از کسی که دوسش دارمم خبر دار شده هی به روم میاره😞 به زن عموم نگه یه وقت...
محلش نزار ،انگار نه انگار اتفاقی افتاده ،بعد هم سعی کن تو سرج هات و چت ها و ... جوری باشی که اگه کسی دید آبروت نره ،،چون اگه هیچ کسی هم نبینه ،خدا که شاهده همه چیز هست ،حتی اگه پاکش کنی،ببخش که اینطور گفتم ،،این را خطاب به خودم هم گفتم ،،
اگه بخاد آبروت را ببره و چیزای که دیده را بگه نشون دهنده ضعف شخصیت و فضولی خودشه ،،اگر شما اشتباه کردی ،،اون با بردن آبروی شما هزار برابر غلط بزرگتری کرده ،چون آبروی بنده ها پیش خدا ارزشش بیشتر از هرچیزی هست ،حتی حق خودخدا