سلامممم وای خیلی داغونم بیاین کمک کنین بهم... عموم وقتی من نبودم رفته سراغ گوشیم رمزشم میدونسته... تمام چت هام و همه سرچ هامو(خب میدونین خیلی چیزا هست اون تو که مثبت ۱۸ عه و خب اشتباه کردم منم میدونم اما ابروم رفته اینارو دیده)... همرو دیده... بعد جلو زن عموم هی میگفت اره گوشیتو چک کردم بعد من راستش این پسر دایی زن عمومم دوست دارم پیجشو فالو کرده بودم با فیک نمیخواستم کسی بدونه بعد عمومم فهمیده و خلاصه ابروم رفته... هیم میگه بچهای الان خیلی بد شدن و همش داره بهم تیکه میندازه... چیکار کنم حالم خیلی بده همش دارم گریه میکنم واقعا انگار حریم شخصی ندارم من همش ناراحت اون سرچ هام... تازه میگه ازشون عکسم گرفتم.میخوام حرفم بزنم باهاش میگه اصلا با من حرف نزن .بگید چیکار کنم دارم دق میکنم. خدایی من هیچ بدی بهش نکردم نمیدونم چرا اینکاروکرده... واقعا ناراحتم از اینکه
میشه برای بدست اووردن سلامتیم (و شفای همه بیمارا) یه صلوات بفرستی؟💖
ببین این تو نیستی باید ناراحت باشیی اونه که باید ناراحت باشه و یکم خجالت بکشه...اخم کن بذار بفهمه ناراحتی از،کارش توهم عین خودش تیکه بنداز بگو همیشه از ادم هایی که سرشون تو زندگی اینو اونه بدم اومده...
مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
من بابام رمز گوشیمو نداره اونوقت عموت رمز گوشیتو داره
چقدر فضولو خاله زنکه عموت
دختری که عاشق ماه شد🌙🫧 به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️🩹 هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸❤
چقد بد....نباید رمزشو میدادی...همیشه پاک کن چیزای که سرچ کردی..حالا روی خودت نزار اصللللن همه اینجوریه گوشیشون توکه خوب خوب هستی به اون چه بیخیال باش میگذره یروز میخندی بهش