عزیزم به سلامتی زایمان میکنی کنم همین بودم اخرشم تو ۳۷ هفته زایمان کردم
سرویکس شما چند بود
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
من.پسرم 34 هفته دنیا اومد با وزن 1800جالبه که اصلا نزاشتن تو دستگاه همون روز به من دادن.ولی دخترم 37 هفته دنیا اومد با وزن2800 اصلا ندیدمش تا ده روز تو دستگاه بود
چه روزای بدی بود
یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون
بله شیش ماه به بعد می مونه بچه من بیستو یک هفته بودم متاسفانه بچم نموند اما دوروز زنده بود دکترامی گفتن اگه شش ماه به بالا بود می موند چند نفرم دیدم بچه شش ماهه به دنیا اوردن الان بزرگ شدن خیلی هم سرحالن
🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
نگران نباش استراحت کنی خوب میشه و ب موقع زایمان میکنی فقط ب دکترت بگو امپول ریه رو بهت بده
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
وای منم ۳۰ ام همش استرس دارم ..چکار کردین شنا ک مشکلی پیش نیومد
من.پسرم 34 هفته دنیا اومد با وزن 1800جالبه که اصلا نزاشتن تو دستگاه همون روز به من دادن.ولی دخترم 37 ...
بستگی ب وضعیت ریه و تنفسشون داره ..پسرتون خداروشکر مشکل تنفسی نداشتن