منم دقیقا الان اینجوریم دو ماهه از خونه بیرون نرفتم همش دراز میکشم گاهی تو خونه در حد ۲ دقیقه ای پا میشم یه چیزی میخورم
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
عزیزم میشه لطفا جواب منو بدی شما فقط بخاطر سرویکس 30 استراحت کاملا مطلق شدی؟ من 24 هفته سروی ...
من والله چون دوتا سقط داشتمو بعد از ده سال باردار شدم و هفته های اول خونریزیو لک داشتم دلایل مختلف داشت تو هفته ۱۸ دکتر غربالگری که سونو میکرد گفت دهانه رحمت یکم شله والله اخرشم نفهمیدم چی بع چیه
سلام عزیزم میشه لطفا جواب منو بدی شما بخاطر طول سرویکس 30 استراحت کاملا مطلق شدی؟ من هفته 24 ...
سلام عزیزم من از هفته ۱۲ سرویکسم ۳۰ بوده بخاطر این گفته استراحت مطلق ..هرچی سن بارداری بالاتر میره دیگه عدد ۳۰ مهم نیس ..شما سی هفته ب بعد رو با طول ۳۰ بگذرونی خطری پیش نمیاد ..ولی در کل مراقب باش .پیاده روی نرو ..کار سنگین نکن ..سرپا نمون زیاد ..تا این چندماه ب خیر و خوشی رد بشه
عزيزم من بيرون سونو ندادم ولي بچه واقعا پايين بود و دكترم خودش تو مطب سونو كرد و معاينه شكمي ك ...
اینکه حرکاتش تو واژن باشه خطر داره؟ منم گاهی این حسو دارم ..شما چکارکردی؟ ب موقع زایمان کردین؟