2777
2789
من استراحت مطلق بودم فقط میرفتم دستشویی و دکتر 

منم دقیقا الان اینجوریم دو ماهه از خونه بیرون نرفتم همش دراز میکشم گاهی تو خونه در حد ۲ دقیقه ای پا میشم یه چیزی میخورم

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
بستگی ب وضعیت ریه و تنفسشون داره ..پسرتون خداروشکر مشکل تنفسی نداشتن

اره😢طفلی دخترم خیلی زجر کشید

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره😢طفلی دخترم خیلی زجر کشید

عیب نداره خداروشکر ک اون روزا ب خوبی گذشتن .تنشون سلامت

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
عزیزم به سلامتی زایمان میکنی کنم همین بودم اخرشم تو ۳۷ هفته زایمان کردم

عزیزم میشه لطفا جواب منو بدی 

شما فقط بخاطر سرویکس 30 استراحت کاملا مطلق شدی؟

من 24 هفته سرویکسم 30 بود دکتر گف استراحت نسبی

در حد ظرف و غذا 

دکترم کم کاری کرده یعنی؟

الان هفته 27ام

عزیزم میشه لطفا جواب منو بدی  شما فقط بخاطر سرویکس 30 استراحت کاملا مطلق شدی؟ من 24 هفته سروی ...

من والله چون دوتا سقط داشتمو بعد از ده سال باردار شدم و هفته های اول خونریزیو لک داشتم دلایل مختلف داشت تو هفته ۱۸ دکتر غربالگری که سونو میکرد گفت دهانه رحمت یکم شله والله اخرشم نفهمیدم چی بع چیه

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

عیب نداره خداروشکر ک اون روزا ب خوبی گذشتن .تنشون سلامت

سلام عزیزم میشه لطفا جواب منو بدی 

شما بخاطر طول سرویکس 30 استراحت کاملا مطلق شدی؟ من هفته 24 سرویکسم 30 بود دکتر گف استراحت نسبی 

در حد ظرف و غذا 

یعنی دکترم کم کاری کرده؟ الان تو 27ام

رعايت كن استرس نداشته باش اصلا زياد بلند نشو بچه ميره بالا  من هفته ٣١ اومده بود و استراحت مطل ...

عزیزم میشه جوابمو بدی؟ شما با سرویکس چند مطلق شدی؟ من 30بود سرویکسم تو 24هفته 

دکتر مطلق نداده

سلام عزیزم میشه لطفا جواب منو بدی  شما بخاطر طول سرویکس 30 استراحت کاملا مطلق شدی؟ من هفته 24 ...

سلام عزیزم من از هفته ۱۲ سرویکسم ۳۰ بوده بخاطر این گفته استراحت مطلق ..هرچی سن بارداری بالاتر میره دیگه عدد ۳۰ مهم نیس ..شما سی هفته ب بعد  رو با طول ۳۰ بگذرونی خطری پیش نمیاد ..ولی در کل مراقب باش .پیاده روی نرو ..کار سنگین نکن ..سرپا نمون زیاد ..تا این چندماه ب خیر و خوشی رد بشه

عزیزم میشه جوابمو بدی؟ شما با سرویکس چند مطلق شدی؟ من 30بود سرویکسم تو 24هفته  دکتر مطلق نداده

عزيزم من  بيرون سونو ندادم ولي بچه واقعا پايين بود و دكترم خودش تو مطب سونو كرد و معاينه شكمي كرد و گفت حتي دهانه رحم باز شده

حركات بچه تو واژنم بود و دل درد خيلي كم داشتم

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
عزيزم من  بيرون سونو ندادم ولي بچه واقعا پايين بود و دكترم خودش تو مطب سونو كرد و معاينه شكمي ك ...

اینکه حرکاتش تو واژن باشه خطر داره؟ منم گاهی این حسو دارم ..شما چکارکردی؟ ب موقع زایمان کردین؟

اینکه حرکاتش تو واژن باشه خطر داره؟ منم گاهی این حسو دارم ..شما چکارکردی؟ ب موقع زایمان کردین؟

عزيزم حتما ب دكترت بگو ببين نظرش چيه

من هميشه پايين بود يجوري ك حس ميكردم الانه ك ب دنيا بياد

الان ك هفته ي ٣٧هستم درد و فشارم حس ميكنم وقني سرپا وايميسم

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن