2777
2789
عنوان

فامیلای سمی

313 بازدید | 26 پست

امشب عموم اومده بود خونمون

بعد از کرونا اولین باره کار واسش پیش اومده بود مجبوری اومد خونمون

بعد صحبت رانندگی کردن شد من گفتم بلدم ولی بابام نمیذاره بشینم و این حرفا

بعد بابام ... که نمیدونم واقعا چی باید بگم بهش ، برگشت گف بیا واست ماشین بگیرم برو اسنپ کار کن ! 

حالا هیچوقت نمیذاره برم سرکار ، بعد جلو عموم برگشت گف برو اسنپ کار کن ! 

منم بهم برخورد ، گفتم من نیازی به پولش ندارم ، در ضمن من عقد کردم و شوهرمم دستش به دهنش میرسه ، همین چنماه پیش عقد کردم و عموم حتی به بابامم که داداششه تبریک نگف ،

بعد از چن دیقه عموم برگشت یه شخصیت تو تلویزیونو مثال زد و به داداشم گف درستو بخون بچه که کار خوب داشته باشی نخای آویزون باشی ! 

قشنگ به من تیکه انداخت مرتیکه عوضی 

بعدم به داداشم گف درساتو میخونی و فلان که بابام بجاش جواب داد نه بابا اینا عرضه ندارن و بازم کلی تخریبمون کرد 

ادامه داره الان مینویسم 

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد چن دیقه بابام به من گف برو اسم بنویس واس ایران خودرو

منم هنوز نارحت بودم از حرف قبلیش گفتم باشه بعدا 

بعد یهو عموم پرید وسط با خنده گف بنویس اگه درومد من بیس تومن بیشتر ازت میخرم 

منم حرصم گرفته بود خیلی ممنون بیس تومنت واس خودت ما خودمون لازم داریم 

بعد گف باشه سی تومن ، اصن من واست یه ماشین میخرم ( همه این حرفارو بالحنی که میخوای سربسر یکی بذاری میگف ) 

منم با خنده گفتم لازم نکرده واسه خودت بخر 

بعدم ک از خونمون رف من نرفتم پشت سرش بدرقش کنم

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
بهش میگفتی عمو مگه قراره شما خرجمو بدی که انقدر زورت اومده؟

اونکه معلوم الحاله 

ولی بابای نامردم که جلوی اون به دخترش میگه برو اسنپ کار کن 

پدر مادرا همیشه پیش خواهر برادراشون جوگیرن  ماهم خوب بودیم همینکه کسی میومد خونون چس ناله ها ش ...

بخدا نمیبخشم بابامو 

مریض شد کرونا گرفت مثل پروانه دور سرش چرخیدیم داشت میمرد انقد بهش رسیدیم و دعا کردیم خدا نجاتش داد 

حالا این مزدمونه

به نظر من بابات کارش بد بود 😐عموهم از خدا خواسته 

آره بابام آتو داد دستش 

کاش پول داشتم واسه خودم مستقل میشدم 

حالتو درک میکنم  منم سوژه کل فامیلم  آرزومه مستقل بشم

دانشجویی ؟

من خیر سرم دانشجوام درس میخونم