2777
2789
عنوان

فامیلای سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 26 پست
حالا مگ اسنپ شغل بدیه

نه عزیزم شغل بدی نیس اصلا 

خیلیم آبرومنده

ولی من دانشجوام 

شوهرم اصلا اجازه نمیده من برم سرکار 

بعد بابام برگرده جلوی عموی عوضیم بهم بگه برو اسنپ کار کن واسم زور داره

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
مگه نامزد نداری یه چند وقت دیگه میرین خونه خودتون

خداکنه هر چه زودتر برم دیگه بابامو نبینم 

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه عزیزم شغل بدی نیس اصلا  خیلیم آبرومنده ولی من دانشجوام  شوهرم اصلا اجازه نمیده من بر ...

حساس نباش پدر مادرا جلو خاهربرادرا کلا حس نصیحتشون میاد

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه
آره بابام آتو داد دستش  کاش پول داشتم واسه خودم مستقل میشدم

بهت حق میدم من دختر داییم هر وقت میرم خونشون مثل ماسته هر وقت میاد خونمون ب خاطر داداشم دیگه کاری ک نمیکنه نمیشه من یه بار حالم بد بود بعد غذا مامانم گیر داد باید طرف بشوری کلی ابرو برد ازم بعدش دختر داییم گثل مظلوما رفته بود ظرف میشست مامانم عصبانی تر شد اصلا وای خیلی درکت میکنم 😐😐😐😑

اللهم صل علی محمد و ال محمد ...
آره عزیزم  سال آخرم  منم ، هیشکی هوامو نداره یه ذره  دلم میسوزه

ایشالا بهترین چیزا واست پیش بیاد 

از تهه دلم واست دعا میکنم به حق همین لحظه خدا یه جوری دستتو بگیره و به بهترین جاها برسونتت که همشون انگشت به دهن بمونن 

الهی خدا پشتت باشه نه بنده های نامردش 

حالا تو از یه طرف میکشی من هم فامیل مامانم هم بابام

ببین من عنوان تاپیکمو زدم فامیل سمی

ولی وقتی تاپیکمو نوشتم فهمیدم اونی که سمیه پدر خودمه

اون بود که تحقیرم کرد 

ببین من عنوان تاپیکمو زدم فامیل سمی ولی وقتی تاپیکمو نوشتم فهمیدم اونی که سمیه پدر خودمه اون بود ک ...

همون دیگه اگه پدر مادر رو ندن که اونا دور بر نمیدارن مشکل منم دقیقا با پدر مادرمه

حالا بابام باز معمولی تر مامانم مادر سمی هست یعنی نابود کرده زندگیمو 

مادرای سمی خطرناک ترین ادمان از نظر من 

کسایی که به بچه سه چهار ساله خودشونم حسادت میکنن و خودشیفته هستن و همش میخوان تحقیرت کنن بگن تو خواستنی نیستی و ...

همون دیگه اگه پدر مادر رو ندن که اونا دور بر نمیدارن مشکل منم دقیقا با پدر مادرمه حالا بابام باز مع ...

کاش ما با بچه هامون اینجوری نباشیم😞