شوهرمن از بچگی با نامادری بزرگشده یه خواهر تنی داره یه برادر ناتنی. ما ۴ ساله که ازدواج کردیم که دقیقا ۳ سالشو شوهرمبا حانوادش قطع رابطه بود فقط با خواهرش رفت و امد داشتیم تا یکسال پیش که بچه دار شدیم و بخاطر اینکه پسرمون کس و کار داشته باشه دوباره با خانوادش آشتی کرد اتفاقا بچه برادر شوهرمم با بچه من هم سنه.تو اینیه سال که میرفتیم اونجا بی احترامی ندیدم ولی یک دهم توجه و محبتی که به جاریم و بچش داشتن به ماها نداشتن حتی تا الان یبارم مادرشوهرم بچه منو بغل نکرده مدام فقط قربون صدقه اون نوش میره نشده زنگ بزنن بگن چرا نیومدی یا وقتی فامیل از راه دور میانخونشون بمام زنگ بزنن بگن بیاین اینجا بازم رابطشون با خواهرشوهرم خیلی بهتره ولی تو مهمونیای اطرافیان مادرشوهرم مدام با جاریم پچ پچ میکنن. خلاصه که شوهرم میگه ما داریم خودمونو بهشون تحمیل میکنیم کاملا واضحه که مارو نمیخوان ولی من دلم وقتی میبینم چقدر با جاریم خوبن و همه جوره هواشو دارن خیلی حسادت میکنمبخصوصو که من از خانواده خودمم دورم شما جای من باشین چیکار میکنین
من عاشقم اما طرفم نمیدونه دوسش دارم دعا کنید بهم برسیم و باهم ازدواج کنیم حاجتاتون روا باشه امضا خدا پای حاجتاتون
امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/
🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
مادرشوهر که تکلیفش مشخصه این که دیگه مادرشوهری تنی هم نیست...
اگه اذیت میشی رفت و امدتو محدود کن درحد سالی یکبار که هم به قول خودت کس و کار داشته باشی هم اذیت نشی...
اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان میجویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️