2777
2789
عنوان

تاوان زندگی

674 بازدید | 50 پست

آیا ما داریم تاوان کار های مادر و پدر مون رو پس میدیم 

یا داریم تاوان اعمال گذشته خودمون رو ؟

۲_آیا کسی که با مشکل های به دنیا میاد (جسمی )

آیا این مشکل از طرف خدا هست برای امتحان بندش ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب پس این چه عدالتی هست که اگه من بخوام خودکشی کنم فقط اوضاع رو بد تر کردم

اوضاع رو بدتر کردی دیگه خدا تورو به وجود اورده راهه زندگی کردن و یاد بگیری نه که زندگیتو هر وقت خواستی تمومش کنی

تو خودکشی هم بکنی فکر میکنی اون دنیا جات کجاست؟میدونستی مردم بیان واست فاتحه ام بخونن عذابت بدتر میشه؟میدونستی باید بری کجا؟

چند سالته عزیزم؟

آره اگه ی سری چیزارعایت نشه بچه دچارمشکلاتی مث کرولال بودن فلجی کم روزی بودن حتی دزدوزناکاربودن دست پدرومادره پدرومادری که بچشونوبامال حرام شکمشوسیرکنن اون بچه متاسفانه عاقبت خوشی نداره

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
من به امتحان عقیده ندارم و فقط در مورد مشکلات جسمی نقص های ژنتیکی هست نامردی گردن خدا بندازیم

نامردی نیست واقعاکارخودشه قسم میخورم منم نعوذباله کفرنمیگم ولی میدونم کارخداس مثلامن بدترین اتفاقات ممکن که یه دخترمیتونه توزندگیش اتفاق بیوفته برام افتاده هِعععی روزگار،خیلی هم سخت زندگی میکنم اماخودکشی راهش نیس کارخداس مثل زندگی حضرت ایوب 

اوضاع رو بدتر کردی دیگه خدا تورو به وجود اورده راهه زندگی کردن و یاد بگیری نه که زندگیتو هر وقت خواس ...

خوب وقتی یک شخصی داره بی گناه تاوان افراد دیگران رو میده 

این پس چی میشه 

من نه میخوام کسی برام فاتحه بخونه که چیزی خیرات کنه 

انسان همین که شر نرسونن کافی هست  

درگاه خدابروی همه بازه عاجزانه ازش بخاه تقدیرتم عوض میکنه

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری