آره اگه ی سری چیزارعایت نشه بچه دچارمشکلاتی مث کرولال بودن فلجی کم روزی بودن حتی دزدوزناکاربودن دست پدرومادره پدرومادری که بچشونوبامال حرام شکمشوسیرکنن اون بچه متاسفانه عاقبت خوشی نداره
السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
من به امتحان عقیده ندارم و فقط در مورد مشکلات جسمی نقص های ژنتیکی هست نامردی گردن خدا بندازیم
نامردی نیست واقعاکارخودشه قسم میخورم منم نعوذباله کفرنمیگم ولی میدونم کارخداس مثلامن بدترین اتفاقات ممکن که یه دخترمیتونه توزندگیش اتفاق بیوفته برام افتاده هِعععی روزگار،خیلی هم سخت زندگی میکنم اماخودکشی راهش نیس کارخداس مثل زندگی حضرت ایوب
اصلا قبول ندارم.حتی کارما و این چیزا رو.بچه یه ساله سرطان داره داره تاوانه چیو پس میده.چه بسیار ظالمهایی که راحت زندگی کردن و راحت مردم و برعکس.بنده به شخصه صفر درصد هم قبول ندارم
درگاه خدابروی همه بازه عاجزانه ازش بخاه تقدیرتم عوض میکنه
السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری