2777
2789
عنوان

تاوان زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 50 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای اصلا قبول نمیکنم منی که این دنیا دارم ناراحتی میکشم اون دنیا تو بهشت میرم نه من خودم خبر دارم جه ...

خندم میگیره به حرفت😁میگی خودت میدونی؟؟توهنوخدارونشناختی،منم نمیگم کامل شناختم ولی به اندازه خودم شناختم،خییییلیییی مهربونترازین حرفاس،فقط خلقشوناراحت نکنیم درست زندگی کنیم

من قبول ندارم.عدالت یعنی هر کسی جزای کارخودشوبده.شما یکی اذیتت کنه حاضری بچش تقاص پس بده.خدای مهربون ...

خوب من از دست پزشکی شاکی بودم پزشک فوت کرده قانون دیه رو از وارثینش گرفت پس گاهی افراد دیگه تاوان کار دیگری رو پس میدن

پس به سمتش رفتن با خودکشی ببخشیدا به درد نمیخوره فکرشو هم نکن

میدکنی زمانی که شیطان به آدم سجده نکرد همین طور بود میخواست تا ابد در پیش خدا باشه بخاطر همین قبول کرد شیطان باشه ولی در پیش خداوند همیشه باقی بمونه 

اون فقط یه مثال بودآره امضاموببینی قبل حضرت آدمم بود😂😎فسادزیادشده بدبختیازیادشده دروغ ونامردی زیاد ...

مگه از اون دنیا متمعن هستی فقط یک چیز هایی شنیدی تو این دنیا که داریم می بینیمش درگیر هستیم کدوم درسته حالا دنیایی که ندیدیم قبول کنیم

مگه از اون دنیا متمعن هستی فقط یک چیز هایی شنیدی تو این دنیا که داریم می بینیمش درگیر هستیم کدوم درس ...

راستش زندگیم یه طوری بوده ک خیلی راجب اون دنیاتحقیق کردم اون کتابی هم ک بهت گفتم اززبون کسایی بوده ک ازون دنیابرگشتن و بله به اون دنیامطمئنم

اینجوری عدالت خدا زیرسوال میره فک نکنم اینطوری باشه

پس چرا باید یکی با مریضی های سخت از بچگی همراهش باشه یکی سختی های زندگی بعد یکی در ناز نعمت سلامتی 

من کاری با هیچ کدوم ندارم 

اگه من دارم مریضی میکشم درد دارم از جای دیگه هست و اون شخص هم که در نعمت هست از جای دیگه این میشه تاوان دادن افراد دیگه