2777
2789
عنوان

تاوان زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 50 پست

ببخشیداولی حرافتون بی ربط،اگه بزرگتراتون اشتباه مرتکب شدن پس بزرگترحضرت آدم کی بودک اشتباه مرتکب بشه ک این همه سختی کشیده توزندگی فقط صدسال زندگیشوگریه کرده ک ازبهشت رانده شده من ازمانم خیلیی قویه وبه این چیزاهم اعتقاددارموکاری نمیکنم خداازم ناراحت شه

نامردی نیست واقعاکارخودشه قسم میخورم منم نعوذباله کفرنمیگم ولی میدونم کارخداس مثلامن بدترین اتفاقات ...

اخه مگه نمیگن خدا مهربان تر از هر مادری است و دل سوز تر هر پدری پس چرا باید مشکل بده 

مشکلات جسمی فقط از روی ژنتیک هست و مشکلات دیگه از روی تمع های زیاد به وجود میاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره اگه ی سری چیزارعایت نشه بچه دچارمشکلاتی مث کرولال بودن فلجی کم روزی بودن حتی دزدوزناکاربودن دست ...

پس خیلی از ما ها داریم تاوان کارهای افراد دیگه رو پس میدیم

اخه مگه نمیگن خدا مهربان تر از هر مادری است و دل سوز تر هر پدری پس چرا باید مشکل بده  مشکلات ج ...

یه جوری میگی ژنتیک انگارخداژنتیکمونوخلق نکرده اگه بدونی خداواسه آدم خوباچه زندگی تواون دنیاآماده کرده هرگزبفکرخودکشی نمیوفتی اینم بگم مشکلات این دنیاهمش امتحانه واسه سواشدنمون ازآدم بدا

اصلا قبول ندارم.حتی کارما و این چیزا رو.بچه یه ساله سرطان داره داره تاوانه چیو پس میده.چه بسیار ظالم ...

خوب پس وقتی بنده خدا دلش برای اون بیمار کباب میشه چطور خدا طاقت داره به یک نوزاد بیماری های سخت بده؟ 

اون بچه بی گناه و آلودگی های پدر مادر روی اون بچه تاثیر گذاشته

پس خیلی از ما ها داریم تاوان کارهای افراد دیگه رو پس میدیم

آره متاسفانه بچه ای که توخونه ای بامال حرام بزرگ میشه بدحرف میزنه خوب این ازطرف پدرومادرشه دیگه 

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
خوب پس وقتی بنده خدا دلش برای اون بیمار کباب میشه چطور خدا طاقت داره به یک نوزاد بیماری های سخت بده؟ ...

من قبول ندارم.عدالت یعنی هر کسی جزای کارخودشوبده.شما یکی اذیتت کنه حاضری بچش تقاص پس بده.خدای مهربونم هرگز چنین کاری نمیکنه.زندگی تصادفیه هر کی یه جوری میاد و میره

ببخشیداولی حرافتون بی ربط،اگه بزرگتراتون اشتباه مرتکب شدن پس بزرگترحضرت آدم کی بودک اشتباه مرتکب بشه ...

شما زمان حظرت آدم بودی 

فقط شنیدی از همون اولش اشتباه ها به وجود اومد مشکلات کم تر بود الان شما نگاه چقدر فساد زیاد شده و چقدر ناراحتی های روحی و جسمی ییشتر پس ارتباط داره 

شما زمان حظرت آدم بودی  فقط شنیدی از همون اولش اشتباه ها به وجود اومد مشکلات کم تر بود الان شم ...

اون فقط یه مثال بودآره امضاموببینی قبل حضرت آدمم بود😂😎فسادزیادشده بدبختیازیادشده دروغ ونامردی زیادشده حتی بدبختیای بدترهم هستن ولی چ میشه کردخودکشی ک راهش نیس الان ماتودنیای زندگی میکنیم ک میدونیم ی روزی تموم میشه امااون دنیاتموم نمیشه تاابد،میخوای تاابددورازجون توعذاب باشی؟؟

یه جوری میگی ژنتیک انگارخداژنتیکمونوخلق نکرده اگه بدونی خداواسه آدم خوباچه زندگی تواون دنیاآماده کرد ...

وای اصلا قبول نمیکنم منی که این دنیا دارم ناراحتی میکشم اون دنیا تو بهشت میرم نه من خودم خبر دارم جهنمی هستم