ببخشیداولی حرافتون بی ربط،اگه بزرگتراتون اشتباه مرتکب شدن پس بزرگترحضرت آدم کی بودک اشتباه مرتکب بشه ک این همه سختی کشیده توزندگی فقط صدسال زندگیشوگریه کرده ک ازبهشت رانده شده من ازمانم خیلیی قویه وبه این چیزاهم اعتقاددارموکاری نمیکنم خداازم ناراحت شه
پس خیلی از ما ها داریم تاوان کارهای افراد دیگه رو پس میدیم
آره متاسفانه بچه ای که توخونه ای بامال حرام بزرگ میشه بدحرف میزنه خوب این ازطرف پدرومادرشه دیگه
السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
خوب پس وقتی بنده خدا دلش برای اون بیمار کباب میشه چطور خدا طاقت داره به یک نوزاد بیماری های سخت بده؟ ...
من قبول ندارم.عدالت یعنی هر کسی جزای کارخودشوبده.شما یکی اذیتت کنه حاضری بچش تقاص پس بده.خدای مهربونم هرگز چنین کاری نمیکنه.زندگی تصادفیه هر کی یه جوری میاد و میره
شما زمان حظرت آدم بودی فقط شنیدی از همون اولش اشتباه ها به وجود اومد مشکلات کم تر بود الان شم ...
اون فقط یه مثال بودآره امضاموببینی قبل حضرت آدمم بود😂😎فسادزیادشده بدبختیازیادشده دروغ ونامردی زیادشده حتی بدبختیای بدترهم هستن ولی چ میشه کردخودکشی ک راهش نیس الان ماتودنیای زندگی میکنیم ک میدونیم ی روزی تموم میشه امااون دنیاتموم نمیشه تاابد،میخوای تاابددورازجون توعذاب باشی؟؟