2777
2789
عنوان

چکار کنم ترسم از رانندگی بریزه😔😔

399 بازدید | 28 پست

بچه ها سلام 

اقا من ۲ماهه گواهی نامه گرفتم قبل گواهی نامه هرازگاهی جاهای خلوت میشستم ،ذوق داشتم گواهی بگیرم کامل بشینم بعد ک رفتم ثبت نام تا ۱ماه بعد کلاسای عملی بازم ذوق داشتم و استرسم خیلی کم بود...ولی الان ک گواهی ناممو گرفتم اصلا مرگمه بشینم...همش فکر میکنم واسه بقیه راننده ها مزاحمم😭اینقدرم بد رانندگی میکنم که حتی یک جاهایی شوهرم فرمون میگیره...نمیدونم چمه...انگار هرچی بیشتر یادگرفتم بدتر شد😔😔😔😔میخواستم ببینم کسی مثل من بوده که الان ترسش کاملا ریخته باشه و بیشینه💔

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺

پس بد میرونی چطوری گواهینامه دادن 🤔🤔🤔

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

من تر سو بودم ولی نه اون جوری که نخوام بشینم فقط اوایل خیلی احتیاط میکردم جای شلوغ ساعت شلوغ نمیرفتم ،الان شوماخر م واسه خودم

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطور بودم 

حتی دو بار تصادف وحشتناک کردم  البته ماشین فقط خسارت دید

زندگی همینه  فقط باید جسور باشی 

و اینکه هر کار میکنی الکی گاز نده فقط 

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...
پس بد میرونی چطوری گواهینامه دادن 🤔🤔🤔

نه قبلا اینطوری نبودم...الان اینطوریم😔وقتی میشینم پشت فرمون دستو پا گم میکنم نمیدونم باید چکار کنم😑😔

وقتی از چیزی میترسی باید انجامش بدی اونوقت ترست میریزه

بسیار عادت بدی است که اندیشه‌های دیگران را بد و نادرست بدانیم و مالِ خودمان را نیک و درست، و باور داشته باشیم که هر کس عقیده و نظرِ ما را ندارد، دشمن کشور است.  اسلامی که به عدالت نرسد کفری است که لباس توحید بر تن کرده است.خطرناک ترین نوع بشر، کسی است که فهمش کم و اعتقاداتش زیاد است...........................................................یعنی واقعا کسی نبود که اعتراض بکنه؟(کلاس تاریخ سال1500) ارزش ندارد كه آدمی برای مبارزه كردن با كوته‌فكران وطن فروش، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارند..اینهایی که میگن وضعیت الان ما بخاطر انتخابات 4سال پیشه همونهایی هستند که میگند سیل و زلزله بخاطر گناه مردم پیش میاد.خوشا آنان که خر آمدند و خر رفتند. قرارداد ایران با چین اتفاقی است که در سال ۲۰۰۳ ونزوئلا تجربه کرد. چاوز برای پرداختن حقوق کارمندان و مخارج دولت ورشکسته ش وام  سنگین از چین گرفت و مادورو این روش رو با روسیه هم ادامه داد. نتیجه نفت مجانی به جای اقساط وام پرداخت میشه. البته اونا هم لاف توسعه زده بودن! سندی که یک طرف قرارداد حتی روش نشه منتشرش کنه، حتمن که سند بردگیه.وقتی که حقیقت ما را رنج می‌دهد، دروغ می‌گوییم و آن دروغ را تکرار می‌کنیم تا جایی که دگر فراموش می‌کنیم حقیقتی وجود دارد. در حالی که حقیقت هنوز زنده است و هر دروغی که می‌گوییم بدهی ما را به آن بیشتر می‌کند. بدهی‌ای که دیر یا زود باید پرداخت شود
منم همینطور بودم  حتی دو بار تصادف وحشتناک کردم  البته ماشین فقط خسارت دید زندگی همینه & ...

وای من اگه تصادف بکنم فکر کنم خودم سکته کنم

بیخیالا ماشین یه تیکه آهنه به هرجاهم زدی بیمه خسارتشومیده مرگ نداره که انگارهمه کسایی که توخیابونن ش ...

ماشین اره اهنه ولی بنده خداهایی که توش هستن یا تو خیابونن چی اونا جون دارن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

خوبه شوهرت هست من ماشین داشتم هیچکس نبود بهم یاد بده، فقط کلاس آموزشگاهو رفتم بعدش مامانم تشویقم کرد نشستم پشت فرمون اولش فقط جاهای خلوت رفتم بعدش ک ترسم ریخت کم کم تو شهر رانندگی کردم، الانم که همه جای میرم.

پسرم تو رو جونه مامان، بزرگ شدی مارو تنها نزار.
بیخیالا ماشین یه تیکه آهنه به هرجاهم زدی بیمه خسارتشومیده مرگ نداره که انگارهمه کسایی که توخیابونن ش ...

😭😭😭😭خیلی دوست دارم رانندگیو ولی نمیدونم چرا اینقدر ترسو شدم😔

عزیزم من خیلی بدتر بودم شانسی گواهینامه گرفتم تا سه سال میترسیدم 

بعدش هی نگا کردم گفتم یعنی این همه راننده من تز همه اینا بی استعدادترم؟؟ دیگه کم کم خودم به این باور رسیدم من قطعا از خیلی از راننده ها با استعدادترم  قطعا رانندگی رو هم میتونم بهتر انجام بدم الانم خودم میرم  همه جا خارج شهر و شهر خودمون و کلا جاده های خطرناک زیاد میرم

منتظر اتفاقات خوبم