2777
2789
عنوان

دخترم خیلی خون دماغ میشه کمک لطفا!

778 بازدید | 23 پست

دخترم۵ سالشه خیلی خون دماغ میشه الان تو این هفته ۴بار شده دیشب و امروزم شده.چندوقت پیش دکتر بردم فقط پماد داد برای بینیش.یعنی مشکل خاصی پیدا کرده خدای ناکرده؟بازم دکتر ببرم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مطمینی دست تو دماغش نمیکنه و زخمی نمیکنه  حتما بببر متخصص

ن دست تو دماغش نمیکنه .فقط شبا دماغش کیپ میشه و صبح خون میاد ک میشورم خیلی ببخشید پر از..... هست

ببین عزیزم من اول بردم دکتر بعد که دکتر خیالمو راحت کرد مشکلی نداره از یکی تو این سایت یاد گرفتم تو دماغ بچه دوسه قطره آب تره چکوندم دیگه نشد خداروشکر البته بهت توصیه نمیکنم فقط تجربمو گفتم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

عرق بومادران براش خوبه  بستنی که زیاد نمی خوره؟

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم

عزیزم دختر منم تو اون سن زیاد خون دماغ میشد ،اخرشم مشکلمون با ویتامین eرفع زد بگیر شبا بزن داخل بینیش خوب میشه

ان شالله ۹۹/۹/۹تو خونه خودم سالم و سلامت کنار همسر و فرزندانم هستم ان شالله
ن دست تو دماغش نمیکنه .فقط شبا دماغش کیپ میشه و صبح خون میاد ک میشورم خیلی ببخشید پر از..... هست

خب همین باعثه خون دماغشه دیگ داخل بینیش خشک میشه همون ویتامین eبرطرف میکنه من تو اطرافم به خیلیام گفتم انجام دادن نتیحه گرفتن

ان شالله ۹۹/۹/۹تو خونه خودم سالم و سلامت کنار همسر و فرزندانم هستم ان شالله