2777
2789
عنوان

بحران 24سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 28 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوش ب حالت چ طرز فکر خوبی داری من که گریه زاری میکنم دیوونه شدم

واقعا راس میگه سی سالگی آدم خوشگل تر از قبل میشه و چهرش جا افتاده و جذاب میشه 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...

واااای منم وقتی کیک 23 سالگیمو دیدم خیلی جا خوردم

در وجودم هنوز19سالمه😫

{فروا الی الله}  به سوی خدا فرار کنید🙂💖 من کلا احساسی میشم غلط املاییم توی تایپ میره بالا، بهم گیر ندین😁
اصن ی هفتس از درس افتادم

روزی دو ساعت رو به فعالیت های لذت بخشی که دوست داری اختصاص بده حالت اوکی میشه، لیبیدو بدنت که بره بالا حس افسردگیت از بین میره 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
واااای منم وقتی کیک 23 سالگیمو دیدم خیلی جا خوردم در وجودم هنوز19سالمه😫

الان دخترای دبیرستاتیو میبینم دلم تنگ میشه اصن من اینجوری نبودم هی میگفتم وای بگذره دیگه دانشگاهم تموم شه

الان دخترای دبیرستاتیو میبینم دلم تنگ میشه اصن من اینجوری نبودم هی میگفتم وای بگذره دیگه دانشگاهم تم ...

منم همش یاد دوران دانشگاهم و خوشگذرونیام میوفتم، حس میکنم پیر شدم، دیگه پوستم داره خراب میشه چروک لک خواهم داشت مریضیا میان🤪خییلی حس بدیه

میدونم غیر واقعی و اشتباهه ولی از بین نمیره

{فروا الی الله}  به سوی خدا فرار کنید🙂💖 من کلا احساسی میشم غلط املاییم توی تایپ میره بالا، بهم گیر ندین😁

من آلان که 23و خورده‌ایمه دارم میپوکم از درون

سال پیش خیلی مشکلات واسم پیش اومد از از دنیا رفتم مادرم تا مشکل تو کارای دانشگاه و فارغ التحصیلی و سربازی و... به‌طوری که ارشد حقوق نفت گاز دانشگاه تهران قبول شدم ولی بعد دو سه هفته کلاسا دیدم نمیکشم دیگه نرفتم ومیخوام انصراف بدم.  

الان یه احساس بدون سرنوشت بودن عجیب دارم. خیلی تلاش کردم هم واسه کارشناسی هم سر یادگرفتن زبان حدودا 3 ساله که روزی 10 12 ساعته که دارم میخونم ولی روحیه 2سال پیشم از زمین تا آسمون با الان فرق داشت. دیگه نمیدونم چی کار کنم یه روز حالم بد نیست و یه روز دیگه حالم خفن خرابه. 

کم کم دارم اعتقاداتی که داشتم به خاطر این مشکلات از دست میدم. 

کلا تو یه حاله خلسم نمی دونم میتونم کاری بکنم یا نه که حالم خوب شه هی میگم این مشکلا حل شله خوب میشم ولی دیگه به هیچی مطمئن نیستم. الان دارم فک میکنم نکنه این حالم به خاطر فوت مادرم یا چیز دیگه. در ولی مطمئنم که این حال بد به خاطر سن نیست به خاطر مشکلاتیه که هست. 

خلاصه اوضاعم خیلی خرابه نمیدونم چند ماه پیش این حالو نداشتم ولی الان نمی دونم چی شده که فک میکنم دیگه خیلی حالم خرابه

.