2777
2789
عنوان

کات کنم یا نه😭

214 بازدید | 14 پست

من طبق اخرین صحبتی که باهاش داشتم قرار شد بهمن بیاد خاستگاری و الان بخاطراتفاقای اخیر کشور خب مهلتش نبود ... گفت من میخاستم برای تولدت بهت حلقه بدم که گوشیت خراب شد و اونو عوض کردم. الانم درگیر خرید ماشینه برام اما پول ماشینو خودم میدم. الان باهاش کات کنم؟ بدم میاد بپرسم و پیش قدم شم بگم برنامت چیه از طرفی ما ۷ ساله با همیم و واقعا خسته شدم من از این شرایط و با خودم میگم من که مهلتمو بهش دادم چرا ازش دوباره سوال کنم ...

تو صحبتاشم همش از بچه و آینده حرف میزنه اخه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظرم شما هفت ساله با همین یعنی رابطه تون خوبه بحثی هم نداشتین فقط یه میمونه خواستگاری که اونم شاید طرف الان مشکل مالی داره یا حال روحیش خوب نیست باهاش حرف بزن

اصلا درک نمیکنم چرا ایده کات کردن رسیده به ذهنت

شما اقایی ؟ خب خسته شدم از بس گفتم واقعا بریدم

بله من آقام . میدونم انتظار سخته ولی خب طبق چیزایی که گفتی اون خیلی دوست داره که هفت ساله باهاته و شما چند سالتونه منظورم هر دوتاتون هست

بله من آقام . میدونم انتظار سخته ولی خب طبق چیزایی که گفتی اون خیلی دوست داره که هفت ساله باهاته و ش ...

من۲۴ اون۳۲

من میدونم دوسم داره اما کافی نیست که! برای تشکیل زندگی و کنار هم بودن دوسداشتن تنها کفایت نمیکنه ... حتی شاید اگه واقعا دوسداشتنش خیلی زیاد بود تا الان سر خونه و زندگیش میبود

من۲۴ اون۳۲ من میدونم دوسم داره اما کافی نیست که! برای تشکیل زندگی و کنار هم بودن دوسداشتن تنها کفا ...

به نظرم داره شرایطش رو جور میکنه یعنی میخاد یه عروسی خوب برات بگیره نمیخاد جلوت شرمنده بشه اگه که خودت راضی هستی که یه عروسی کوچیک و کم خرج باشه باهاش صحبت کن و بگو بهش

به نظرم داره شرایطش رو جور میکنه یعنی میخاد یه عروسی خوب برات بگیره نمیخاد جلوت شرمنده بشه اگه که خو ...

من عروسی نمیحام

شرایطشو داره اخه نمیدونمچرا انقد دس دس میکنه

من عروسی نمیحام شرایطشو داره اخه نمیدونمچرا انقد دس دس میکنه

من اونو به اندازه تو نمیشناسم ولی فک کنم یه چیزی هست و با توجه به چیزایی که گفتی فکر نمیکنم آدم بدی باشه که بخاد بهت دروغ بده یا تو رو بازیچه کرده باشه به نظرم اول باهاش صحبت کن زود قضاوت نکن