سلام بچه ها تو رو خدا راهنماییم کنید نمیدونم چرا شوهرم رفتارش باهام سرده با پدرش دعوا میکنه سر من خالی میکنه بامن قهر کرده ازش میپرسم چرا با پدرت دعوا میکنی اصلا بهم نمیگه با خواهرش دردل میکنه واسه اینکه من متوجه نشم چی میگن میره بیرون حرف میزنه خیلی ناراحتم از دستش هر کاری میکنم که باهام راحت باشه دورتر میشه دیگه حتی دوس ندارم نگاش کنم همش میگم کاش نمیومد خونه همیشه با عصبانیت باهام حرف میزنه نمیدونم آخه من چکارش کردم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ممکنه خودتونم با مادر یا پدرتون دعوا کنید ولی دلتون نخواد حتی شوهرتون بدونه...
چشمهایش شبیه سکوتِ شباند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژهای حق ندارد دربارهاش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعهای از روحم استکه بیصدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه دیووووونه