شهلا۹۸۹۸ مدیر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 1290 عنوان کی بیداره | مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 56 پست چرا بیدارینمن از خواب پریدم دیگه خوابم نبرد 1399/11/15 | 05:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میسربغص عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 321 پریودم درد دارم بزور خابیدم دوس پسرم پیام داد بیدارم کرد خودش خابید😐 واااااا
ateeeeee عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 2362 پریودم درد دارم بزور خابیدم دوس پسرم پیام داد بیدارم کرد خودش خابید😐 نمیخوام دخالت کنم ولی چطوری دوس پسر داری مامان بابات میدون وخدایی که در این نزدیکی میزند لبخندی به تمام گره هایی که تصور دارم همگی کور شدند....
آرش_مسیح عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 3744 سلام بر داداشی خودم❤ ایشون داداشی منم هستن، اگه جفتتون منو به جا بیارین😏😏😁😁😁 آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 ایشون داداشی منم هستن، اگه جفتتون منو به جا بیارین😏😏😁😁😁 متاسفانه به جا نیاوردم عشقم🤔 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
fatemehhha عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 19996 نمیخوام دخالت کنم ولی چطوری دوس پسر داری مامان بابات میدون ها همینجوری که بقیه دارن مامان بابام نمیدونن ❤️
آرش_مسیح عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 3744 متاسفانه به جا نیاوردم عشقم🤔 😁😁😁کی از همه جذاب تره،من من من🤚🤚😂😂😂😜😜😜خاله فرح خوشگلم،خواستگارت چی شد؟؟؟ آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 😁😁😁کی از همه جذاب تره،من من من🤚🤚😂😂😂😜😜😜خاله فرح خوشگلم،خواستگارت چی شد؟؟؟ مهیا😍 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
آرش_مسیح عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 3744 مهیا😍 آفرین🤩🤩🤩🤩🤩محیا دورت بگرده عزیز دلم آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 آفرین🤩🤩🤩🤩🤩محیا دورت بگردم عزیز دلم خدانکنه عشقممیگم هی تگ میکنم آبی نمیشهپس بگو خانم با یه کاربری دیگهاومده تگ کردم روز زن وتبریک بگمبهت آبی نشدی عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
ateeeeee عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 2362 ها همینجوری که بقیه دارن مامان بابام نمیدونن جدی من هنوز باور اینکه بعضیا دوست دختر و دوست پسر دارن همه جا هم میگن با افتخار برام هضم نشده وخدایی که در این نزدیکی میزند لبخندی به تمام گره هایی که تصور دارم همگی کور شدند....
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 سلام آبجی خوشملم خوبی رو براهی به خوبیت داداش عالیم گوش شیطون کَر عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
آرش_مسیح عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 3744 خدانکنه عشقم میگم هی تگ میکنم آبی نمیشه پس بگو خانم با یه کاربری دیگه اومده تگ کردم روز زن وتبریک ... 😔😔😔چی بگم😔😔بیخیال،من فدات بشم،روزت مبارک عزیزم برات آرزوی خوشبختی دارم و بهترینارو برات میخوام❤️❤️❤️❤️ آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁