2777
2789

بیدار شدم شوهرمو راهی کردم و صبحونه بهش دادم

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم
😔😔😔چی بگم😔😔بیخیال،من فدات بشم، روزت مبارک عزیزم برات آرزوی خوشبختی دارم و بهترینارو برات می‌خو ...

فداتشم نازنینم

نبینم غمت وعشقم چی شده؟

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اون بالاتر  من خودم رئیسم😉

آره جان عمه ام😂😂😂😜😜😜

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁
شغلش چیه مگه؟؟

کارگره تو شرکت کار میکنه پنج صبح تا هشت شب 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم
فداتشم نازنینم نبینم غمت وعشقم چی شده؟

برات تو خصوصی یه شب میگم عزیزم،تو خوبی؟؟بچه هات خوبن؟؟؟

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁
برات تو خصوصی یه شب میگم عزیزم،تو خوبی؟؟بچه هات خوبن؟؟؟

همه خوبیم گلم

منم سعی میکنم خوب باشم❤

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
همه خوبیم گلم منم سعی میکنم خوب باشم❤

چی شد کارات درست شد عزیزم؟؟؟

چرا؟ الان که عادی شده اون برا قدیم بود

عزیزم وقتی میدونم که بازیچه دست یه پسر هستم چرا باید افتخار کنم یا ببین نمیخوام بهت توهین کنم داره با احساسات طرف بازی میشه خوب چه کاریه ادم خودشو به دردسر بندازه

وخدایی که در این نزدیکی میزند لبخندی به تمام گره هایی که تصور دارم همگی کور شدند....
چی شد کارات درست شد عزیزم؟؟؟

کم کم داره درست میشه

امروز باید برم مشاوره با وکیلم

ایشالا که خوب پیش بره

کم کم داره درست میشه امروز باید برم مشاوره با وکیلم ایشالا که خوب پیش بره

ایشالله عزیزم،من میرم بخوابم مواظب خودت باش،شبخوش عشقم

ایشالله عزیزم،من میرم بخوابم مواظب خودت باش،شبخوش عشقم

شبت خوش خوب بخوابی نفس❤😘😘😘