2777
2789
پریودم درد دارم بزور خابیدم دوس پسرم پیام داد بیدارم کرد خودش خابید😐

نمیخوام دخالت کنم ولی چطوری دوس پسر داری مامان بابات میدون

وخدایی که در این نزدیکی میزند لبخندی به تمام گره هایی که تصور دارم همگی کور شدند....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بر داداشی خودم❤

ایشون داداشی منم هستن، اگه جفتتون منو به جا بیارین😏😏😁😁😁

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁
ایشون داداشی منم هستن، اگه جفتتون منو به جا بیارین😏😏😁😁😁

متاسفانه به جا نیاوردم عشقم🤔

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
متاسفانه به جا نیاوردم عشقم🤔

😁😁😁کی از همه جذاب تره،من من من🤚🤚😂😂😂😜😜😜خاله فرح خوشگلم،خواستگارت چی شد؟؟؟

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁
😁😁😁کی از همه جذاب تره،من من من🤚🤚😂😂😂😜😜😜خاله فرح خوشگلم،خواستگارت چی شد؟؟؟

مهیا😍

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
آفرین🤩🤩🤩🤩🤩محیا دورت بگردم عزیز دلم

خدانکنه عشقم

میگم هی تگ میکنم آبی نمیشه

پس بگو خانم با یه کاربری دیگه

اومده تگ کردم روز زن وتبریک بگم

بهت آبی نشدی

ها همینجوری که بقیه دارن  مامان بابام نمیدونن

جدی من هنوز باور اینکه بعضیا دوست دختر و دوست پسر دارن همه جا هم میگن با افتخار برام هضم نشده

وخدایی که در این نزدیکی میزند لبخندی به تمام گره هایی که تصور دارم همگی کور شدند....
سلام آبجی خوشملم خوبی رو براهی

به خوبیت داداش عالیم گوش شیطون کَر

خدانکنه عشقم میگم هی تگ میکنم آبی نمیشه پس بگو خانم با یه کاربری دیگه اومده تگ کردم روز زن وتبریک ...

😔😔😔چی بگم😔😔بیخیال،من فدات بشم،

روزت مبارک عزیزم برات آرزوی خوشبختی دارم و بهترینارو برات می‌خوام⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩