2777
2789

بچها امشب مادزشوهرم اومده  اینجا حالام منتظره صب من ببرمش خرید‌من اولیه گواهینلنه گرفتم شدن راننده شخصی چکارکنم؟دلمم براش میسوزه ازطرفیم میترسم اینقدر برم توی شهر رانندگی

عزیزم وقتی میدونم که بازیچه دست یه پسر هستم چرا باید افتخار کنم یا ببین نمیخوام بهت توهین کنم داره ب ...

ای بابا ایه یاس چرا میخونی خانوم تو از کجا میدونی بازیچه شده مگ تو رابطشونی یا خبر داری سرتون تو زندگی خودتون باشه

🖤erfanam🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جانم😍 انشاالله حال خوشت همیشگی باشه 

فدای تو داداش❤

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

راهیش کردم رفت سرکار

خودمم خوابم نمیاد

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.