2777
2789
حتما عزیزم. شما دعا کن من درد زایمانم بگیره. همش نگرانم میترسم بچه مدفوع کنه.

حسم میگ سزارین میشی چون ازوقتت گذشته

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ایران که فرنگی هم باشه کنارش شلنگ داره  خارج از ایران هم گفتم دیگه، یه بطری آب معدنی بزرگ س ...

ازاین پلاستیکیا توالت فرنگی چجوری پشتومیشورن اصلا نمیتونم

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
حتما عزیزم. شما دعا کن من درد زایمانم بگیره. همش نگرانم میترسم بچه مدفوع کنه.

توکل کن عزیزم شروع کن سوره مریم و بخون و صلوات بفرست با وضو و ذکر بزار بچه ت به دنیا بیاد هر چند سخته ادم همه چیو فراموش میکنه 

یعنی من هرجا که میرم باید یه بطری بزرگ با خودم حمل کنم؟ خوب این خارجیا میمیرن یه شیلنگ بذارن اونجا

حالا آب معدنی کوچیک هم میشه، گفتم بزرگ که آب کم نیاری😁 

بعدم مجبور نیستی بیرون دستشویی بری که هی، چقدر مگه پیش میاد بیرون دستشویی بره آدم 

دیگه شما ببخشید خارجیا رو

دسشویی فقط ایرانی..

حیف ک سیار نیست آدم با خودش ببره 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
حالا آب معدنی کوچیک هم میشه، گفتم بزرگ که آب کم نیاری😁  بعدم مجبور نیستی بیرون دستشویی بری که ...

نه اخه واقعا کاراشون چندش آوره بخدا ما ایرانیا خیلی از اونا فهمیده تر هستیم امروز یه فیلمی ازشون دیدم واقعا شرم و حیا رو قورت دادن  اصلا تمدن ندارن

ازاین پلاستیکیا توالت فرنگی چجوری پشتومیشورن اصلا نمیتونم

نمی‌دونم از اون پلاستیکیا استفاده نکردم تا حالا، ولی فکر نکنم فرقی داشته باشه 

فشار آب زیاد باشه به پشت هم میرسه دیگه، دور نیست خیلی😁

بعدم ببخشید ولی باس ن کثیف نمیشه که بخوای آب بکشی، یه ذره همون نقطه رو آب میگیری دیگه، بعدم که خشک میکنی

نه اخه واقعا کاراشون چندش آوره بخدا ما ایرانیا خیلی از اونا فهمیده تر هستیم امروز یه فیلمی ازشون دید ...

همین ما تمدن داریم واسه کل دنیا بسه! 

اونا اینطوری عادت دارن دیگه، هر روز هم دوش میگیرن عوضش 

منم خوشم نمیاد فقط با دستمال ولی خب هرجایی فرهنگ خودشو داره، ما هم کم کارای مسخره نمیکنیم

تا ۱۹بهمن وقت دارم. تا اونموقع دکترم گفت صبر کن. خدانکنه سز بشم اصلا دوستندارم.😔

فعلا ک علائمشونداری چرا خصوصی نمیری سزارین زیاد راه نرو بزارسزبشی

انشالله خودت زایمان میکنی

من درد زایمانو کشیدم چون درشت بود بچه سرش اومد هر کار کردن خودش نیومد همونجا بیهوشم کردن سزارینم کردن بچه م چهار کیلو پونصد بود وزنش دکتر گفت حتی موهاش هم از واژن معلوم بود ولی نشد زایمان طبیعی درسته درد داره ولی به محض تولد بچه تمام ولی سزارین تا ده روز درد هست و من بعد عفونت کردمو خلاصه داستان داشت 

نمی‌دونم از اون پلاستیکیا استفاده نکردم تا حالا، ولی فکر نکنم فرقی داشته باشه  فشار آب زیاد با ...

ایش اصلا نمیتونم