😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
داغ جووندیده ی پرپر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوونمرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤
من درد زایمانو کشیدم چون درشت بود بچه سرش اومد هر کار کردن خودش نیومد همونجا بیهوشم کردن سزارینم کردن بچه م چهار کیلو پونصد بود وزنش دکتر گفت حتی موهاش هم از واژن معلوم بود ولی نشد زایمان طبیعی درسته درد داره ولی به محض تولد بچه تمام ولی سزارین تا ده روز درد هست و من بعد عفونت کردمو خلاصه داستان داشت
نمیدونم از اون پلاستیکیا استفاده نکردم تا حالا، ولی فکر نکنم فرقی داشته باشه فشار آب زیاد با ...
ایش اصلا نمیتونم