2777
2789

اونور افتابه نیس ازاین اب پاشا ببر قشنگ ابیاری کن

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
منم برام گرفته بودن الکی میگفتم ازتوالت فرنگی استفاده میکنم راحته حتی زایمانم سزارینم بود توالت فرنگ ...

منم 😁

مادرشوهرم رفته بودبه زورخریده بودوآورده بودخونمون ولی من دوست نداشتم استفاده کنم 😕

ولی ازشانس گندم توبیمارستاهمه سرویسافرنگی بود

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که ایرانی نمیتونم دیگه 

فرنگی چیشو بلد نیستین دقیقا؟! میشینی کارتو میکنی، میشوری پا میشی 

اگه خارج از ایران باشی با یه آب معدنی درشو سوراخ کن با اون بشور 

بلد بودن میخواد دستشویی کردن.؟؟؟

منم 😁 مادرشوهرم رفته بودبه زورخریده بودوآورده بودخونمون ولی من دوست نداشتم استفاده کنم 😕 ولی ازش ...

اره منم تو بیمارستان نشستم ایش حالم بهم خورد هزار نفر روش میشینن خیلی چندشه

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
من که ایرانی نمیتونم دیگه  فرنگی چیشو بلد نیستین دقیقا؟! میشینی کارتو میکنی، میشوری پا میشی&nb ...

خوب با چی باید بشوریم؟ چطور باید بشوریم؟ من تو دسشویی ایرانی که میشینم چون فسار آبمون زیاده راحت میشورم ولی فرنگی شیلنگ نداره که بشوریم

نه درد پریودی ندارم. فقط خیلی انقباض دارم. شکمم همش سفت میشه. دعا کن زودتر زایمان کنم.

اگه سفت میشه اره شروعشه کم کم دردات شروع میشه مثل پریودی بعد کمر درد شدید و فاصله ها کوتاهتر میشه

انشالله به حق حضرت زهرا زود فارغ بشی و به اسونی هر چه تمامتر

چند هفته ای عزیزم

خوب با چی باید بشوریم؟ چطور باید بشوریم؟ من تو دسشویی ایرانی که میشینم چون فسار آبمون زیاده راحت میش ...

تو ایران که فرنگی هم باشه کنارش شلنگ داره 

خارج از ایران هم گفتم دیگه، یه بطری آب معدنی بزرگ سرشو سوراخ میکنی، وقتی فشارش بدی آب با فشار میاد، مثل شلنگ

نه درد پریودی ندارم. فقط خیلی انقباض دارم. شکمم همش سفت میشه. دعا کن زودتر زایمان کنم.

انشالله زودتر زایمان کنی یه زایمان راحت نی نی تو سالم بگیری بغلت

وقت زایمانت همه اونایی که منتظر نی نی هستن و دعا کن

برا منم دعا کن نی نی سالم باشه هفته بعد انومالی دارم اسمم زینب

برات ایه الکرسی میخونم

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
تو ایران که فرنگی هم باشه کنارش شلنگ داره  خارج از ایران هم گفتم دیگه، یه بطری آب معدنی بزرگ س ...

یعنی من هرجا که میرم باید یه بطری بزرگ با خودم حمل کنم؟ خوب این خارجیا میمیرن یه شیلنگ بذارن اونجا